Reviews for Pain Pidou

143 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
143 reviews
date score
Imke
Reviewed on: 24/01/2019
Imke recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Gereserveerd om 12 uur, bestelling op voorhand...

Gereserveerd om 12 uur, bestelling op voorhand doorgebeld. Aan tafel om 20 over 12. Er was een tafel nog gereserveerd, maar niet voor ons.Eten om 12:25, gloeiheet en moesten om 12:40 weer weg zijn. Dit ben ik niet gewoon hier.

francine
Reviewed on: 15/01/2020
francine recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

ETEN WAS LEKKER ZEER SLECHTE AKOESTIEK / TE...

ETEN WAS LEKKER ZEER SLECHTE AKOESTIEK / TE LAAIWERIG GEEN VRIENDELIJKE BEDIENING SANITAIR LAAT TE WENSEN OVER

Greet
Reviewed on: 11/11/2019
Greet recommends this restaurant for: Groups

Leuk ontbijt. Vlotte service, mooie keuze....

Leuk ontbijt. Vlotte service, mooie keuze. Limonade was een aanrader.

Stefaan
Reviewed on: 16/09/2019
Stefaan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Jullie vragen een feedback over restaurantbezoe...

Jullie vragen een feedback over restaurantbezoek dus melden jullie dat jullie een restaurant zijn. Dan heb ik volgende opmerkingen . In een restaurant zijn geen honden toegelaten hier wel echt hygiënisch is dat niet jullie zijn met voedingswaren bezig. De tijd om een ontbijt klaar te maken duurt wel te lang. kwaliteit van wat jullie geven is niet waauw maar ok niet slecht

Amal
Reviewed on: 01/10/2018
Amal recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik ben daar gaan ontbijten en dienen Italiaanse...

Ik ben daar gaan ontbijten en dienen Italiaanse kaas, een koffielepel confintuur en een sneetje ham, niet eens boter !!! en de jus had de smaak van het afwasmiddel waarmee ze het glas hebben gewassen, 4 mini sneedjes tartinnekes voor die prijs was dat erover, voor een dergelijk ontbijt mogen ze niet meer dan 7 euro vragen sorry, en veel bekakt volk dat daar zit, heeft ook te maken met de buurt denk ik, teveel serveersters voor een o zo kleine zaak, pas op vriendelijk waren ze wel, het is er wel heel erg klein, je zit bijna op elkaar, hun terras buiten is goed en dus best gezellig

Frédéric
Reviewed on: 25/01/2018
Frédéric recommends this restaurant for: Price/quality

Sevice en zeer vriendelijk...

Sevice en zeer vriendelijk

Tiffany
Reviewed on: 04/11/2019
Tiffany recommends this restaurant for: Groups

Ik vond het een beetje een ‘slordige’ boel....

Ik vond het een beetje een ‘slordige’ boel. 4 verschillende aan ons tafel gehad om bestelling op te nemen en drank / eten te brengen. Ondanks onze tafel gereserveerd was, was die bij aankomst niet proper. Het eten op zich was niet verkeerd, hoewel ik het iet wat aan de hoge kant vind voor wat je krijgt.

Jacinth
Reviewed on: 23/12/2019
Jacinth recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekkere granola. Bediening kan vlotter, zeker...

Lekkere granola. Bediening kan vlotter, zeker voor de drank. Heel gezellig!

Steffi
Reviewed on: 07/10/2019
Steffi recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijk en heel lekker! Het roereitje was...

Vriendelijk en heel lekker! Het roereitje was top! Alleen onze zitplaats in het midden van te zaak was heeel erg druk... Twee kleine tafeltjes bij elkaar gezet vlakbij de ingang. Hierdoor hadden we continue passage van bezoekers in en uit de bakkerij + telkens de koude van de deur die open en dicht ging.

Francoise
Reviewed on: 31/01/2019
Francoise recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekkere gezonde lunch...

Lekkere gezonde lunch

date score