Reviews for Den Esprit

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Kim
Reviewed on: 01/10/2019
Kim recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was...

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was zo erg dat we elkaar zelfs niet konden verstaan. De akoestiek in het gebouw is helaas vreselijk... Daarnaast was mijn steak (blue) eigenlijk koud (niet over geklaagd omdat we eigenlijk niet veel tijd hadden...) maar het vlees van mijn partner was wel goed gebakken en heerlijk! Een leuke locatie om iets te gaan drinken met vrienden, maar helaas niet de ideale locatie voor een rustige maaltijd...

Kelly
Reviewed on: 16/09/2019
Kelly recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ja super bediening...

Ja super bediening

Hilde
Reviewed on: 20/08/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Verzorgd, lekker, vriendelijk en goed van prijs...

Verzorgd, lekker, vriendelijk en goed van prijs

Rudi
Reviewed on: 16/08/2019
Rudi recommends this restaurant for: Groups

ik heb 1 week opvoorhand geboekt online.ik...

ik heb 1 week opvoorhand geboekt online.ik heb er zelfs een bevestiging van gekregen dat het ok is en dat ze ons verwachten. blijkt dat op het uur van onze afspraak de zaak gesloten is.ze zijn met vakantie. wat een gezellig ontbijt moest worden met moederdag werd dus een Klote dag meerdere zaken gebeld en naar verschillende andere gereden maar alles volzet. dus geen ontbijt. heeft me dus nog geld aan benzine en telefoon bovenop gekost. een schande!! hoe moeilijk kan het zijn in deze digitale wereld de klanten op de hoogte te houden en te verwittigen. wij waren vrij vaste klanten van deze zaak.daar komt nu een einde aan.

Freddy
Reviewed on: 01/08/2019
Freddy recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

men wist niks vd reservatie. gelukkig was...

men wist niks vd reservatie. gelukkig was er nog plaats voor 6

Nathalie
Reviewed on: 25/07/2019
Nathalie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

heel lekker eten en zeer vriendelijke bediening...

heel lekker eten en zeer vriendelijke bediening, no nonsense restaurant

sandra
Reviewed on: 23/07/2019
sandra recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vriendelijke bediening. Het luxe ontbijt was...

vriendelijke bediening. Het luxe ontbijt was meer dan genoeg voor de prijs van 18 euro, zeker voor herhaling vatbaar :-)

Ilse
Reviewed on: 22/07/2019
Ilse recommends this restaurant for: Groups

Onbeleefd, erg traag, verkeerde drankjes geleve...

Onbeleefd, erg traag, verkeerde drankjes geleverd. Niets samen geleverd. Vandaag ziek.

Jens
Reviewed on: 20/06/2019

lekker, verzorgd, vriendelijk...

lekker, verzorgd, vriendelijk

Gerda
Reviewed on: 25/05/2019
Gerda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten...

Vriendelijke bediening, lekker eten

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below