Reviews for Den Esprit

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Gerda
Reviewed on: 18/01/2020
Gerda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De bediening was vriendelijk en het eten is...

De bediening was vriendelijk en het eten is er lekker. Een minpuntje: het is er vrij donker omdat verschillende plafondlampen niet werken

Van Dijck
Reviewed on: 09/01/2020
Van Dijck recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

De tafel stond klaar en het eten was echt lekke...

De tafel stond klaar en het eten was echt lekker en genoeg .

Milans
Reviewed on: 22/12/2019
Milans recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Superlekker gegeten...

Superlekker gegeten

Wouters
Reviewed on: 02/12/2019
Wouters recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We waren met een groep van 12 personen. Dat...

We waren met een groep van 12 personen. Dat je dan iets langer moet wachten op je eten is niet abnormaal, maar dat je voor 9 personen een klein potje frieten, een 2 kleine potjes kroketten (en met klein bedoel ik echt klein, zelfs voor kleine eters) krijgt is echt wel heel weinig. De potjes geraakte niet tot de andere kant van de tafel. Omdat ik zelf en mijn echtgenoot nog niets van kroketten hadden gekregen, kregen we een potje met 5 mini-kroketjes bij, maar werden er op gewezen dat ons portie normaal mee in de andere potjes zat (die ondertussen leeg waren). We hadden ondertussen ons vlees al op. De puree die bij de vis hoorde, kwam ook pas nadat de vis al op was. Het eten was lekker, de bediening was vriendelijk, maar enkele onder ons waren niet tevreden na het eten.

Inge
Reviewed on: 18/11/2019
Inge recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Altijd goede en vriendelijke bediening en maalt...

Altijd goede en vriendelijke bediening en maaltijden zijn daar super lekker

Paul
Reviewed on: 14/11/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goed gegeten voor een schappelijke prijs !...

goed gegeten voor een schappelijke prijs !

Paul
Reviewed on: 13/11/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De 14 tafelgasten waren allen zeer tevreden...

De 14 tafelgasten waren allen zeer tevreden over het eten en de snelle professionele bediening. Perfect !

Denise
Reviewed on: 25/10/2019
Denise recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten...

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten en niet overdreven duur.

Kim
Reviewed on: 01/10/2019
Kim recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was...

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was zo erg dat we elkaar zelfs niet konden verstaan. De akoestiek in het gebouw is helaas vreselijk... Daarnaast was mijn steak (blue) eigenlijk koud (niet over geklaagd omdat we eigenlijk niet veel tijd hadden...) maar het vlees van mijn partner was wel goed gebakken en heerlijk! Een leuke locatie om iets te gaan drinken met vrienden, maar helaas niet de ideale locatie voor een rustige maaltijd...

Kelly
Reviewed on: 16/09/2019
Kelly recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ja super bediening...

Ja super bediening

date score