Reviews for De Comptoir

205 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
205 reviews
date score
Carina
Reviewed on: 11/04/2019
Carina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vlotte,vriendelijke bediening. Lekker gegeten....

Vlotte,vriendelijke bediening. Lekker gegeten. Gevraagd om een rustig tafeltje en ook gekregen want op sommige plaatsen kan het al eens rumoerig zijn.

Myriam
Reviewed on: 05/04/2019
Myriam recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij vonden het eten heel lekker maar het person...

Wij vonden het eten heel lekker maar het personeel gisteren was onder alles. Geen vriendelijk woordje, niks vanaf het begin, ons tafel afgeruimd water was nog niet helemaal leeg en voor we het wisten was hij al weg. Niet gevraagd of wij nog iets anders wilden, dessert? koffie? Het was niet het personeel dat daar normaal werkt (vriendelijke meisjes) dus ja, we waren heel teleur gesteld!

Elke M.
Reviewed on: 03/04/2019
Elke M. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten en gezellig...

Lekker eten en gezellig

Tineke
Reviewed on: 24/03/2019
Tineke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super vlotte bediening en zalig lekker eten....

Super vlotte bediening en zalig lekker eten. Wij komen zeker terug!

maddy
Reviewed on: 22/03/2019
maddy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

omdat het daar super lekker is en super persone...

omdat het daar super lekker is en super personeel en baas

placeholder
Tania
Reviewed on: 18/03/2019
Tania recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij zijn er al enkele keren gaan eten. Steeds...

Wij zijn er al enkele keren gaan eten. Steeds lekker en verzorgd. Vriendelijke bediening. Een aanrader!!!

Ria V.
Reviewed on: 13/03/2019
Ria V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

heel lekker gegeten!...

heel lekker gegeten!

Stéphanie
Reviewed on: 10/03/2019

Aangename sfeer, lekker eten, vlotte bediening....

Aangename sfeer, lekker eten, vlotte bediening.

Jana
Reviewed on: 05/03/2019
Jana recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker eten, goede bediening en vriendelij...

Zeer lekker eten, goede bediening en vriendelijk personeel!

Manuela
Reviewed on: 21/02/2019
Manuela recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker eten, goede service en super vriend...

Zeer lekker eten, goede service en super vriendelijke bediening en gezellige sfeer en ook nog eens betaalbaar!

date score