placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
6.6 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Van
Reviewed on: 21/11/2017
Van recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

met echtgenoot toevallig langs gewandeld

Heel vriendelijke bediening in ruim kader waar je rustig zit. Wij hebben de scampi-salade gegeten met aanbevolen biertje. Was heerlijk. Ik ben aan het kijken of ze met kerst iets aanbieden. Voor met de bomma en bompa te gaan eten.

placeholder
Sarah
Reviewed on: unknown
Sarah recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

top restaurant !! zeker een aanrader!!

hey allemaal, ik ben al een paar keer in de gouden legende geweest en inderdaad voordien was het niet altijd helemaal in orde zoals het zou moeten zijn eigelijk ben ik het mee eens! Maar ze hebben het restaurant helemaal vernieuwd het ziet er verbluffend uit echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen ze hebben nieuwe gerechten nieuwe bediening en het kinderparadijs is netjes opgeruimd met nieuw speelgoed etc... het is er erg op voorruit gegaan en ze werken er hard aan elke keer beter te doen! als ik geen zin heb om te koken ga ik altijd liefst daarheen! goede kwaliteit tegen een zeer doenbaare prijs!! liefste mensen zeker een aanrader!!!

placeholder
Jef
Reviewed on: unknown

teloorgang van een verjaardagsfeestje!

- meer dan 1 uur moeten wachten op de hoofdschotel; minstens vijf tafels die na ons binnenkwamen werden voor ons bediend - zalm nog rood van binnen en bovendien niet warm (ook de borden niet trouwens) - witloof met hesp en kaassaus: puree duidelijk 'oudbakken' - bediening 'uit de hoogte' (althans toch één); we waren zogezegd maar pas om 19 u binnengekomen terwijl we al voor 18 u daar waren. - kinderopvang: kinderen wilden naar beneden komen maar mochten niet van de 'nanny'. Van de uitbaters moest ze de kinderen boven houden als het druk was zodat de gasten in het restaurant niet zouden gestoord worden! En dat noemt zichzelf een 'kindvriendelijk' restaurant. Ze kregen bovendien geen drankje, enkel een ijsje. Gelukkig werd één van de kinderen naar beneden gestuurd om dd maam van een van de kleinere kinderen te roepen (die weend), zodat we wisten wat er daar aan de hand was - dure schotels - omdat het ondertussen al te laat geworden was voor de kinderen vroegen we of we het dessert konden annuleren. De Dienster zei dat ze zou zien 'wat ze kon doen'. Zonder onze mening te vragen kregen we een rekening onder onze neus waarvan 14 (!)euro afgetrokken was voor 7 desserts (gemiddelde prijs van één dessert is 8(!) euro). Conclusie blijf er weg!!!!

karin
Reviewed on: unknown

Slecht!

het eten was vanavond ronduit slecht! Alles van het vispannetje is diepvries, de paling in het groen is van erg bedenkelijke kwaliteit !het 'speelparadijs' kost 5 euro voor een hele onverzorgde ruimte ( lees een matras die helemaal kapot is: vies!) echt schandalig ( kids krijgen wel een ijsje en drinken) Bediening is erg arrogant, prijs is duur voor eten van den Aldi!

placeholder
Helga
Reviewed on: unknown

Een aanrader!

Zeer goede bediening, lekker eten en leuke opvang voor de kinderen! Vuurwerk op het dessert voor verjaardag was fijne extra attentie! Familie menu prijs meer dan waard!kk zou zeggen, negeer de opmerkingen rond kwaliteit en kader want zijn wat ons betreft onterecht!

Marc
Reviewed on: unknown

Duur

Zondag 1/9/2013 aten we met een paar Franse vrienden in De Gouden Legende. Goed wetende dat deze mensen Frans spraken bleef de bediening steevast Nederlands praten (een Franse kaart was er niet, op zich geen probleem). Het eten was op Brasserie niveau, no more no less. Maar de rekening was dan weer een gouden legende. Een sole meunière (aangekondigd aan dagprijs), met wat puréé en een potje standaardgroenten kostte zomaar even € 35.-, .... Geen verder commentaar.

placeholder
Chantal
Reviewed on: unknown

Er is ruimte voor verbetering

Geen zin om te koken en ook niet om fortuinen uit te geven, noch te ver te rijden. We belandden hierdoor in de Gouden Legende. De website van de brasserie is erg aantrekkelijk. De ingang is minder aantrekkelijk met de sigarettenautomaat, maar wss praktisch voor rokers. Over het algemeen hadden we steeds een lange wachttijd. Zowel tussen de gangen door als bij het binnenkomen en vertrekken. We gingen voor de menu van 29,90 euro en kozen carpaccio en een kaas/garnaal kroket. De carpaccio was in mijn opinie niet fijn genoeg. Mijn kaas en garnaalkroket waren niet heel erg vers. Het hoofdgerecht voor ons beiden een tournedos met pepersaus en frietjes was oké. Het vlees was zeer goed gebakken en de groentjes waren heel mooi gepresenteerd. Maar de groentjes waren wederom niet vers en het lijkt me nu echt geen uitdaging om tijdrovende taak om deze vers te maken. De frietjes waren niet lekker, maar daar heeft ook iedereen zijn eigen smaak in. Mijn dessert een dame-blanche was ondermaats. Er zaten brokken ijs in de vanille en ze waren zeer spaarzaam geweest met de chocoladesaus. De creme-fraîche kwam uit een bus. Ik weet dat voor een brasserie de verwachtingen niet te hoog mogen zijn, maar voor die 80 euro heb ik al veel beter gegeten.

Guido
Reviewed on: unknown

Een tegenvaller : aangebrande bisque en halfkou...

Een tegenvaller : aangebrande bisque en halfkoud stoofvlees uit de mikrogolfoven ... Lekker ijsje en simpatieke dienst, maar niet vatbaar voor herhaling.

Robert
Reviewed on: unknown

Lekker, maar beperkt menu ! Niet zo goedkoop.....

Lekker, maar beperkt menu ! Niet zo goedkoop...

All reviews of this restaurant