Reviews for De Metinas

441 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
441 reviews
date score
Monique
Reviewed on: 18/02/2019
Monique recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Snelle bediening Kwaliteit top Vriendelijk...

Snelle bediening Kwaliteit top Vriendelijk personeel!

Jacqueline
Reviewed on: 18/02/2019
Jacqueline recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We zijn een van de trouwste klanten...

We zijn een van de trouwste klanten

Greet V.
Reviewed on: 14/02/2019
Greet V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten....

Lekker eten.

Ellen
Reviewed on: 14/02/2019
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uitstekende service & lekker eten! Geschikt...

Uitstekende service & lekker eten! Geschikt voor een gezellig hapje en drankje op een doordeweekse avond!

conny
Reviewed on: 10/02/2019
conny recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

We weten het niet maar sinds gisterenavond...

We weten het niet maar sinds gisterenavond mijn man en ik een darmontsteking. Het visserspannetje en de vissoep waren lekker maar voor zo'n bordje … met amper een soeplepel soep in neen geen 13 euro waard.

Evi D.
Reviewed on: 10/02/2019
Evi D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten, super vriendelijk personeel,...

Heel lekker eten, super vriendelijk personeel, vlotte bediening, je wordt als klant niet vergeten en mooie sfeer!

Johny
Reviewed on: 09/02/2019
Johny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zoals gewoonlijk, vriendelijk onthaal en heel...

Zoals gewoonlijk, vriendelijk onthaal en heel lekker gegeten!

Sara
Reviewed on: 08/02/2019
Sara recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker en vriendelijk voor een correcte prijs...

Lekker en vriendelijk voor een correcte prijs

Katia V.
Reviewed on: 02/02/2019
Katia V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten, gezellig kader en vriendelijke...

Lekker gegeten, gezellig kader en vriendelijke bediening.

Marc L.
Reviewed on: 26/01/2019
Marc L. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellige sfeer en inrichting. Vriendelijke...

Gezellige sfeer en inrichting. Vriendelijke en correcte bediening. Verzorgde en smakelijke schotels. Geslaagde avond!

date score