Reviews for Brasserie Kasteel Beersel

424 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
424 reviews
date score
Roger
Reviewed on: unknown

Dans l,ensemble bon service, cadre agreable...

Dans l,ensemble bon service, cadre agreable mais le prix est trop eleve

Goethaert
Reviewed on: 26/12/2019

Hinde te hard, de rest uitstekend en ook het...

Hinde te hard, de rest uitstekend en ook het personeel uitstekend, personeel houden.

Samia
Reviewed on: 26/05/2019

Hadden gereserveerd zaterdag 25 mei, bij aankom...

Hadden gereserveerd zaterdag 25 mei, bij aankomst konden we Onze wagen niet parkeren aan restaurant. Toegang tot parking werd ons verboden doordat die blijkbaar afgehuurd was, ook al hadden wij gezegd dat we gereserveerd hadden. Ook de omliggende straten stonden vol geparkeerde auto’s. Spijtig dat jullie geen parking reserveren voor jullie klanten

Martine G.
Reviewed on: 25/06/2017

Notre table étant très mal situé et de plus...

Notre table étant très mal situé et de plus juste à côté d'une porte ouverte , ( samedi plus vraiment la canicule ) après avoir demandé de fermer la porte ce qui a été refusé , de façon pas très sympathique ,( patron absent) nous ne sommes pas restés.

Jean-Pierre
Reviewed on: 18/08/2019
Jean-Pierre recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het vlees van mijn américain was niet vers...

Het vlees van mijn américain was niet vers en 20 minuten later zat ik op wc met een diaree.

freddy
Reviewed on: 21/04/2019
freddy recommends this restaurant for: Groups

Wij hebben vroeger altijd al goed geweest in...

Wij hebben vroeger altijd al goed geweest in de brasserie, wij komen hier zo een 3x per/jaar , maar nu was het merkelijk minder een vb.de bediening komt het eten opnemen eenmaal dat gedaan vraag deze heel leuk weg wensen jullie te drinken ook en dit terwijl er nog niemand had gevraagd of wij een aperatief wensten, dan waren wij al 20 minuten binnen. Het eten was niet slecht maar toch mankeerde er een en ander die groene asperge toppen waren echt niet te eten.

Luc
Reviewed on: 09/04/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups

Na gelezen recensies ontgoocheld over de kwalit...

Na gelezen recensies ontgoocheld over de kwaliteit van bereiding, zowel voorgerecht als hoofdgerecht ! bovendien bijzonder lange wachttijd tussen voor en hoofdgerecht, we hadden nochtans alle drie hetzelfde besteld ! Na het eten werd er na meer dan een half uur nog steeds niet afgeruimd ! We zijn dan maar elders gegaan voor dessert en koffie.

Gerard D.
Reviewed on: 02/08/2018
Gerard D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Antwoorden bediening bruut in het frans, ondank...

Antwoorden bediening bruut in het frans, ondanks onze nederlandstalige vragen. Keuken anders prima. Op de terras zaten we wat te dicht bij mekaar, en stond de gereserveerde tafel niet klaar. Waardoor we rechtopstaand 5 minuten moesten wachten, om dan in het frans toegeblaft te worden.

Herman
Reviewed on: 02/07/2018
Herman recommends this restaurant for: Couples

Kalfsvlees met een morieltjes-saus waarin geen...

Kalfsvlees met een morieltjes-saus waarin geen morieltjes te vinden zijn en waar op de kelner zegt :"ze zullen wel ergens onderaan liggen zeker?" Wortel en brokoli koud op bord :-(

Dimitri R.
Reviewed on: 15/04/2018
Dimitri R. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Het personeel was helemaal niet vriendelijk,...

Het personeel was helemaal niet vriendelijk, niet behulpzaam. Werken was duidelijk tegen hun zin. Ze waren ook duidelijk onderbemand. Wachttijden te lang. Een excuus voor het wachten hebben we niet gekregen, nochtans kost dit niets. De groep van 14 was unaniem ontevreden over die ene onbeschofte garcon. Het eten daarentegen was wel ok. Spijtig dat de inspanningen van de keuken worden verprutst door slecht personeel in de zaal. Eén persoon in het bijzonder. Het was een domper op onze bedrijfsuitstap.

date score