Reviews for Toma Mate

1150 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
1150 reviews
date score
zenner
Reviewed on: 14/03/2020
zenner recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

zeer mooi en gezellig restaurant. een van de...

zeer mooi en gezellig restaurant. een van de lekkerste steaks dat ik ooit heb gegeten samen met een lekker wijntje.

Geneviève
Reviewed on: 12/03/2020

Toujours très bon et endroit convivial. Personn...

Toujours très bon et endroit convivial. Personnel au top

Peter
Reviewed on: 09/03/2020
Peter recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Snelle bediening en gezellige ruimte. Het eten...

Snelle bediening en gezellige ruimte. Het eten was super, maar dat wist ik al via collega's.

Myriam
Reviewed on: 08/03/2020
Myriam recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

heerlijk eten, supervriendelijke bediening...

heerlijk eten, supervriendelijke bediening (Laura Marit, de baas en anderen), heerlijke sfeer, mooi interieur, gezellige drukte

Clélia
Reviewed on: 08/03/2020
Clélia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Excellent accueil. Très bonne cuisiné....

Excellent accueil. Très bonne cuisiné.

Natalie
Reviewed on: 08/03/2020
Natalie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super lekker gegeten,gezellig interieur ,vriend...

Super lekker gegeten,gezellig interieur ,vriendelijke bediening echt top!!

Els
Reviewed on: 06/03/2020
Els recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Vriendelijk onthaal, mooi kader en zeer lekker...

Vriendelijk onthaal, mooi kader en zeer lekker gegeten

Brigitte
Reviewed on: 06/03/2020
Brigitte recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Comme chaque fois, tout à la hauteur. Le cadre...

Comme chaque fois, tout à la hauteur. Le cadre parfait, la carte très variée mais parfois difficile à choisir entre la viande de grande qualité et les suggestions proposées. Le personnel est de niveau aussi, très agréable. Nous connaissons Toma Mate depuis de nombreuses années mais nous sommes toujours aussi contents d'y retourner.

Het wijnatelier
Reviewed on: 06/03/2020
Het wijnatelier recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer aangenaam kader, vlotte en vriendelijke...

Zeer aangenaam kader, vlotte en vriendelijke bediening en lekkere gerechten !

Jacqueline
Reviewed on: 05/03/2020
Jacqueline recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

mooi kader, lieve bediening, en als je een...

mooi kader, lieve bediening, en als je een filet pur « bien cuit » vraagt, krijgt je een kwaliteitsstukje smakelijk vlees zonder bloed. perfect gebakken. Telkens weer.

date score