Reviews for Thai Kaan

14 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
14 reviews
date score
Natalie
Reviewed on: 14/02/2019
Natalie recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Vriendelijke bediening en lekker gegeten....

Vriendelijke bediening en lekker gegeten.

Angie
Reviewed on: 14/02/2019
Angie recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

Heeel lekker eten en vriendelijke bediening :)...

Heeel lekker eten en vriendelijke bediening :)

Alain
Reviewed on: 02/02/2019
Alain recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

lekkere keuken en zeer redelijk geprijsd...

lekkere keuken en zeer redelijk geprijsd

nico g.
Reviewed on: 27/01/2019
nico g. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening en zeer lekker !...

Vriendelijke bediening en zeer lekker !

Lut B.
Reviewed on: 10/12/2018
Lut B. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke en correcte bediening. Lekkere...

Vriendelijke en correcte bediening. Lekkere verse groenten in de schotels. Wij lomen nog terug.

Bart O.
Reviewed on: 15/11/2018
Bart O. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik vond het een goed bezoek. We hebben lekker...

Ik vond het een goed bezoek. We hebben lekker gegeten in een aangenaam interieur met vriendelijke bediening.

Angie
Reviewed on: 05/11/2018
Angie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was lekker zoals altijd, iets pikanter/meer...

Het was lekker zoals altijd, iets pikanter/meer gekruid, maar blijft ons favoriet Thai's restaurant :)

andrew c.
Reviewed on: 13/10/2018
andrew c. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten. Huisaperit...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Huisaperitief viel wat tegen, Thais biertje best prijzig... Maar we gaan zeker nog eens terug :-)

Heydi S.
Reviewed on: 30/09/2018
Heydi S. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Een verrassend grote en gevarieerde kaart....

Een verrassend grote en gevarieerde kaart. Heel vriendelijke bediening........en het eten heel verzorgd en smakelijk.

Caroline
Reviewed on: 21/05/2018
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekker eten aan een zeer redelijke prijs en...

Lekker eten aan een zeer redelijke prijs en supervriendelijke bediening, een aanrader!!

date score