Budget
No budget available
Closing days
Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
3 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Veerle
Reviewed on: unknown

Ik kom er regelmatig en nog nooit teleurgesteld...

Ik kom er regelmatig en nog nooit teleurgesteld geweest. Zeer vlotte bediening en zeker goede prijs kwaliteit. Reserveren is wel gewenst aangezien ze toch goed te doen hebben. voorgerecht : garnalencocktail of meloen met parmahesp aan te raden :-)

placeholder
Cindy
Reviewed on: unknown

Zeker een bezoekje waard

Brasserie Royale heeft een parking vlak voor de deur. Altijd veel volk, dus zeker eerst reserveren. Je kan hier heel lekker eten voor een redelijke prijs. Bediening is professioneel en gaat vlot, ook al zit de zaak vol. Heb er nog nooit al te lang moeten wachten, ook niet met een grotere groep. Er is keuze genoeg voor iedereen, de suggesties zijn ook altijd de moeite waard. Voor diegenen die het niet kennen : de Royal Gras (= steppegras, fijne frietjes) is zeker een aanrader, alleen spijtig dat de frietjes na verloop van tijd koud worden... maar het duurt dan ook even voor dat je door die berg heen geraakt!

placeholder
Paul
Reviewed on: unknown

komen hier toch al een paar jaar eten , alles...

komen hier toch al een paar jaar eten , alles is steeds lekker snelle en vlotte bediening , goede opvolging van alles een aanrader voor eenvoudig maar lekker eten frites royale ( = steppegras=massa fijne frieten ) eens proberen voor mensen die dit niet kennen

All reviews of this restaurant