Reviews for 't Hoeveke & 't Oud Prieeltje

12 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.9
12 reviews
date score
Jelle V.Van Laarhoven
Jelle V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 03/09/2017

Filet pure was overheerlijk!...

Filet pure was overheerlijk!

EtiennePlees
Etiennerecommends this restaurant for:
Reviewed on 14/08/2017

steeds lekker eten voor aanvaardbare prijsen...

steeds lekker eten voor aanvaardbare prijsen snelle service

TomCarmans
Tomrecommends this restaurant for:
Reviewed on 17/07/2017

Lekker gegeten, goede bediening....

Lekker gegeten, goede bediening.

Hilde S.Smeets
Hilde S.recommends this restaurant for:
Reviewed on 17/07/2017

Wij kennen de uitbater en heel gezellig en...

Wij kennen de uitbater en heel gezellig en lekker.

Bryan V.Vandersmissen
Bryan V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 13/07/2017

Geen alcoholvrij bier!!!...

Geen alcoholvrij bier!!!

Rudolf V.Vande Weeghde
Rudolf V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 10/07/2017

goed eten, vlotte en snelle bediening. minpunt...

goed eten, vlotte en snelle bediening. minpunt: eten onder een tent, rokers in de buurt, en prijskaartje is nogal aan de hoge kant. overdreven dure wijnkaart. te zakelijk. ik gaf aan via mail dat het voor een verjaardag was van mijn vrouw, maar er werd geen aandacht aan besteed. dit kan beter! een kleine attentie maak zoveel goed.

BartCusters
Bartrecommends this restaurant for:
Reviewed on 05/07/2017

Het eten was zeer lekker en de bediening zeer...

Het eten was zeer lekker en de bediening zeer vriendelijk. Het kader was misschien iets minder maar liever een mooi en lekker bord dan een mooi kader.

placeholder
JohanVanbael
Johanrecommends this restaurant for:
Reviewed on 23/10/2016

Gewoon HEERLIJK!!

Super lekker om te eten, gezellige sfeer, vriendelijk. In 1 woord GEWELDIG! Groetjes en tot binnenkort, Johan en Anita

MartineMEEUWS

We hebben dit restaurant toevallig ontdekt...

We hebben dit restaurant toevallig ontdekt op internet en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het eten was subliem, de bediening heel vriendelijk en het interieur gezellig. Jammer dat het voor ons zo ver weg ligt (38875)

MartineMEEUWS

We hebben dit restaurant toevallig ontdekt...

We hebben dit restaurant toevallig ontdekt op internet en het is voor herhaling vatbaar. Het eten was subliem, de bediening heel vriendelijk.

date score