Reviews for De Biertuin

256 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
256 reviews
date score
Johan V.
Reviewed on: 21/09/2017
Johan V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeggen zelf een geplande reservatie af....schan...

Zeggen zelf een geplande reservatie af....schande

Marie-Paule
Reviewed on: 25/02/2019
Marie-Paule recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, vriendelijke bediening, korte wachttijd...

Lekker, vriendelijke bediening, korte wachttijd! Sinds we de biertuin ontdekt hebben ongeveer een 6 tal weken geleden, ons derde bezoek! Dit zegt wel voldoende veronderstel ik!

Kristof
Reviewed on: 09/07/2018

Wij hadden gereserveerd online. Daarna zeggen...

Wij hadden gereserveerd online. Daarna zeggen ze, dat bekijken we niet, je kan beter bellen... daarna zetten ze ons in de volle zon voor een HALF UUR! En nog niks aangeboden om te drinken... schade daar punt!

Paul
Reviewed on: 20/08/2018

beste, nog nooit ben ik ontevreden geweest...

beste, nog nooit ben ik ontevreden geweest bij mijn reeds vele bezoeken aan De Biertuin . Gisteren nochtans moet ik zeggen dat mijn vrouw en ik met het kippenpannetje met Provençaalse saus niet tevreden waren. De saus was wel oké, maar de kippenstukken waren redelijk taai en achteraf bleek het ook moeilijk verteerbaar . Omdat het dienstpersoneel uiterst vriendelijk was - dat mag gezegd- hebben wij tijdens ons etentje hierover gezwegen, maar door deze mail aan te krijgen besliste ik toch om het U mee te delen. Dit wilden wij dan toch wel even kwijt. Vriendelijke groeten, paul frison

Patrick
Reviewed on: 23/07/2017
Patrick recommends this restaurant for: Groups

Caesar salade nog nooit zoonprofesioneel weten...

Caesar salade nog nooit zoonprofesioneel weten klaar maken! Met gepaneerde reepjes kip?Amper wat kaas erop.. geen croutons, geen pijnboompitjes.. mss moet de kok eerst eens opzoeken wat caesar salade is?

Mathias
Reviewed on: 03/12/2017
Mathias recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Prijs kwaliteit vond ik het duur. Het was...

Prijs kwaliteit vond ik het duur. Het was lekker maar te duur voor een gewone brasserie.

Stephanie
Reviewed on: 24/06/2019
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Mooi terras, fijne bediening lekker eten. Minpu...

Mooi terras, fijne bediening lekker eten. Minpuntje, wenkbrouw op mijn kip.

Roger S.
Reviewed on: 25/12/2018
Roger S. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

prijs kwaliteit eten orde bediening vlot en...

prijs kwaliteit eten orde bediening vlot en vriendelijk

Ben
Reviewed on: 17/09/2018
Ben recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk personeel....

Vriendelijk personeel.

date score