Reviews for Gaver 15

497 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
497 reviews
date score
Sacha
Reviewed on: 14/03/2020
Sacha recommends this restaurant for: Groups, Kids

De bediening was fenomenaal! Super om zien...

De bediening was fenomenaal! Super om zien hoe gepassioneerd jullie zijn en jullie klanten zo een goed gevoel kunnen geven! Eten was in het algemeen ook goed.

Annelies
Reviewed on: 11/03/2020
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Heel lekker eten, toffe sfeer, goede en amusant...

Heel lekker eten, toffe sfeer, goede en amusante bediening en heel belangrijk... de kindjes hadden een supernamiddag!

Reviewed on: 11/03/2020
recommends this restaurant for: Groups, Kids

Lekker eten, vriendelijk personeel. Super voor...

Lekker eten, vriendelijk personeel. Super voor de kinderen én de ouders!

Didier
Reviewed on: 09/03/2020
Didier recommends this restaurant for: Groups, Kids

Vriendelijke bediening en royale porties....

Vriendelijke bediening en royale porties.

Bart
Reviewed on: 08/03/2020
Bart recommends this restaurant for: Groups, Kids

Vooral de kinderen vonden het een superleuke...

Vooral de kinderen vonden het een superleuke uitstap! De bediening was nogal chaotisch.

Sasha
Reviewed on: 08/03/2020

Super vriendelijke personeel en qua eten alles...

Super vriendelijke personeel en qua eten alles was af! Ook wel leuk dat de kindjes kunnen spelen

Reviewed on: 04/03/2020
recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten en vriendelijke bediening. Meer...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Meer hoeft da niet te zijn.

Martin
Reviewed on: 02/03/2020
Martin recommends this restaurant for: Groups, Kids

plaats waar we moesten zitten. Carpaccio veel...

plaats waar we moesten zitten. Carpaccio veel te dik gesneden. Friet niet gaar.....

Elke
Reviewed on: 01/03/2020
Elke recommends this restaurant for: Groups, Kids

Te krappe tafel, gedrukt tegen het raar Slordig...

Te krappe tafel, gedrukt tegen het raar Slordig gedekte tafel Weinig kwalitatief personeel, verschillende verstonden geen Nederlands Tot 4 keer toe eten voorgeschoteld gekregen. Telkens wist de ober niet waar naartoe. Zelfs al hadden wij al gegeten. Eten was lekker, maar niet super warm. Werd dan ook eerst naar andere tafel gebracht. Mojito was minder van smaak. Bovenverdieping werd niet gebruikt. We zaten dus dicht opeen beneden en op gebied van geluid was dat rampzalig. Wij zijn al verschillende keren komen eten en toen was het telkens in orde. Nu was het ontgoochelend. In speeltuin waren kinderen tiktok filmpjes aan het maken met onbekende kinderen op de achtergrond. Op gebied van GDPR kan dat niet.

Fanny
Reviewed on: 01/03/2020
Fanny recommends this restaurant for: Groups

We hadden liever te horen gekregen dat het...

We hadden liever te horen gekregen dat het restaurant volzet was ipv op dergelijke plaats naast/onder de bar gezet te worden. Er was geen gezelligheid mogelijk, laat staan een aangename maaltijd. Dit is geen restaurant met speelgelegenheid. Dit is een binnenspeeltuin met catering. Jammer. We hadden er meer van verwacht. We waren klaar om het er eens goed van te nemen en dat mocht wat gekost hebben. Nu heel blij dat we simpelweg elders verkozen en int Zoetermeer goed gesoigneerd werden zoals een echt restaurant betaamt.

date score