Reviews for Gaver 15

497 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
497 reviews
date score
Jérémie
Reviewed on: 28/02/2020
Jérémie recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Vriendelijk personeel Lekker eten Kindjes kunne...

Vriendelijk personeel Lekker eten Kindjes kunnen spelen

Johan
Reviewed on: 26/02/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

De goede kwaliteit van het eten , en de vriende...

De goede kwaliteit van het eten , en de vriendelijke en beleefde bediening ! Restaurant heeft ook gezellige uitstraling en is heel netjes .

Enrico
Reviewed on: 17/02/2020
Enrico recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Het was heel gezellig en leuk dat we met onze...

Het was heel gezellig en leuk dat we met onze grote groep apart boven zaten.

Liesbeth
Reviewed on: 17/02/2020
Liesbeth recommends this restaurant for: Groups, Kids

hele lange wachtijden ! eten kon veel beter !...

hele lange wachtijden ! eten kon veel beter !

Inge
Reviewed on: 16/02/2020
Inge recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Top ontvangst. Goede bediening en lekkere panne...

Top ontvangst. Goede bediening en lekkere pannenkoeken en lekker eten. Doe zo verder! Het was een fijne ervaring. Bedankt aan het personeel.

Tommy
Reviewed on: 16/02/2020
Tommy recommends this restaurant for: Kids

Alles was zeer ok... Lekker eten en meer dan...

Alles was zeer ok... Lekker eten en meer dan voldoende... Als ik dan toch een minpuntje mag aanhalen... Voor ons varkenshaasje waren de gewone tafelmessen een beetje ontoereikend.... Mvg Tommy

Kristien
Reviewed on: 15/02/2020
Kristien recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

We waren super tevreden.... zeer vriendelijke...

We waren super tevreden.... zeer vriendelijke bediening, zeer lekker eten, aangename sfeer... Kortom een leuke belevenis voor jong en oud!

Veronique
Reviewed on: 15/02/2020
Veronique recommends this restaurant for: Couples, Kids

Het was ons eerste bezoek aan het restaurant,...

Het was ons eerste bezoek aan het restaurant, de binnenspeeltuin kenden we al. Vriendelijke en correcte bediening, eten lekker en verzorgd, enkel jammer dat 1 dessertje langer op zich liet wachten.

Harry
Reviewed on: 10/02/2020
Harry recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Alles was in orde ,eten was lekker,en de bedien...

Alles was in orde ,eten was lekker,en de bediening was zeer goed

Pieter
Reviewed on: 10/02/2020
Pieter recommends this restaurant for: Groups, Kids

Het omgaan met grote bestellingen. Hoewel we...

Het omgaan met grote bestellingen. Hoewel we met 15 personen dezelfde menu namen, heerste er veel chaos omtrent onze bestelling. Verschillende gerechten kwamen verkeerd aan of werden vergeten. Gerechten werden opgediend zonder saus, op de frietjes bij het eten was het erg lang wachten. Dit is volgens mij niet de schuld van de bediening- ze delen de frustratie denk ik-, maar in de algehele organisatie van deze zaak.

date score