Reviews for Gaver 15

497 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
497 reviews
date score
Stephanie
Reviewed on: 10/02/2020
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening, lekker eten en de kinde...

Vriendelijke bediening, lekker eten en de kinderen kunnen onbeperkt over en weer lopen naar de speeltuin. Misschien wel wat aan de dure kant voor de menu...

Katrien
Reviewed on: 09/02/2020
Katrien recommends this restaurant for: Groups, Kids

Lekker eten. Alleen niet warm in de ruimte....

Lekker eten. Alleen niet warm in de ruimte.

Sharon
Reviewed on: 26/01/2020
Sharon recommends this restaurant for: Groups, Kids

Verkeerde gerechten en dranken geserveerd....

Verkeerde gerechten en dranken geserveerd. Eten van de kinderen 30 minuten voor eten volwassenen. Lange wachttijden. Drinken dat besteld werd pas na het eten gebracht. Tafels zeer dicht op elkaar gepropt. Irish beef was wel super lekker. Rode wijn in hele kleine glazen geserveerd van witte wijn.

Daniel
Reviewed on: 28/01/2019
Daniel recommends this restaurant for: Couples

Restaurant zat helemaal vol en keuken kon gewoo...

Restaurant zat helemaal vol en keuken kon gewoon niet volgen. Carpacio die nog bevroren was, anderhalf uur moeten wachten op je hoofdschotel is erg lang als je daar met kinderen zit. Lang geleden dat we nog eens geweest waren, maar zal terug een tijdje duren vrees ik...

Tara
Reviewed on: 10/09/2018
Tara recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Zoals altijd: LEKKER! Vriendelijk personeel...

Zoals altijd: LEKKER! Vriendelijk personeel

Els
Reviewed on: 09/09/2018
Els recommends this restaurant for: Groups, Kids

Zeer kindvriendelijk en het personeel is zeer...

Zeer kindvriendelijk en het personeel is zeer gedienstig en vriendelijk Mss een klein minpuntje : het duurde wel heel lang eer we ons eten kregen en zeker omdat ik de keuzes al op voorhand doorgemaild had maar het zal mss erg druk geweest zijn

Pieter
Reviewed on: 08/09/2018
Pieter recommends this restaurant for: Groups, Kids

Vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten...

Vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten

Tara
Reviewed on: 03/09/2018
Tara recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijk ontvangst Lekker eten...

Vriendelijk ontvangst Lekker eten

Silke
Reviewed on: 02/09/2018
Silke recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super lekker, vriendelijk en onze zoon heeft...

Super lekker, vriendelijk en onze zoon heeft hem super geamuseerd.

Katleen
Reviewed on: 27/08/2018

Het eten was van slechte kwaliteit en onverzorg...

Het eten was van slechte kwaliteit en onverzorgd. Bediening liep ook niet vlot.

date score