Reviews for Ozzo Sushi & Oriental

163 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
163 reviews
date score
Céline
Reviewed on: 28/11/2017
Céline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zoals gevraagd op voorhand, stond het eten...

Zoals gevraagd op voorhand, stond het eten reeds klaar en konden we stipt eten. De bediening was vriendelijk en attent zoals steeds. De sushi was top. Ik kom hier graag terug.

Leen
Reviewed on: 27/11/2017
Leen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Keer op keer topsushi....

Keer op keer topsushi.

Staf
Reviewed on: 26/11/2017
Staf recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer gevarieerd aanbod Prijs-kwaliteit Correcte...

Zeer gevarieerd aanbod Prijs-kwaliteit Correcte bediening

Elise
Reviewed on: 26/11/2017
Elise recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellige plaats en lekker eten. De bediening...

Gezellige plaats en lekker eten. De bediening was voor ons persoonlijk iets minder. Na 25 minuten wachten hadden we nog geen drinken of iemand gezien aan de tafel . Meerdere malen op het apparaatje gedrukt maar niemand die eigenlijk daar rekening mee hield. We waren wat de vergeten tafel die avond. Ondanks het niet vol zat in de zaal. Soms waren de mensen gewoon een babbeltje aan het slaan. Voor de rest echt top! Niks op aan te merken! Ik kom zeker terug!

Mannuella
Reviewed on: 23/11/2017
Mannuella recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede service en fantastisch lekkere sushi!...

Goede service en fantastisch lekkere sushi!

Heidi
Reviewed on: 23/11/2017
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De setting is super gezellig. Het personeel...

De setting is super gezellig. Het personeel was heel vriendelijk. Het was een leuke avond met lekker eten.

Willem
Reviewed on: 21/11/2017
Willem recommends this restaurant for: Couples

Ik ben niet tot bij uw restaurant geraakt vanwe...

Ik ben niet tot bij uw restaurant geraakt vanwege enorme verkeersdrukte. Deze drukte veroorzaakt niet alleen veel ergernis maar ook ontzettend veel economische schade zoals nu blijkt. Jammer dat daar nog steeds niemand van doordrongen is. We gaan zeker nog eens een poging wagen.

Mieke
Reviewed on: 18/11/2017
Mieke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Beste Sushi id omstreken...

Beste Sushi id omstreken

Marleen
Reviewed on: 06/11/2017
Marleen recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijkheid en lekker....

vriendelijkheid en lekker.

Leen
Reviewed on: 06/11/2017
Leen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Aangenaam kader Kwaliteitsingrediënten Beste...

Aangenaam kader Kwaliteitsingrediënten Beste sushi ooit gegeten!

date score