Reviews for Restaurant Nest

123 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.1
123 reviews
date score
Paul
Reviewed on: 21/02/2017
Paul recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

zaten aan een gezellige ronde tafel, makkelijk...

zaten aan een gezellige ronde tafel, makkelijk om te babbelen. Vriendelijke bediening en lekker eten!

Jolien
Reviewed on: 20/02/2017
Jolien recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We hebben er 2 uur gezeten voor enkel soep...

We hebben er 2 uur gezeten voor enkel soep en een hoofdgerecht. Verschillende keren iets opnieuw moeten vragen wegens dat het te lang duurde.

Joseph V.
Reviewed on: 15/02/2017
Joseph V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We waren heel te vrede over alles dank...

We waren heel te vrede over alles dank

Mieke M.
Reviewed on: 13/02/2017
Mieke M. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Onze tafel was niet gereserveerd, ondanks de...

Onze tafel was niet gereserveerd, ondanks de online bevestiging. Bediening liet aan de wensen over!

Timy S.
Reviewed on: 12/02/2017
Timy S. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker eten. Goede service en gezellig...

Heel lekker eten. Goede service en gezellig tafelen. De Mangerie zal altijd mijn 'go to' restaurant blijven voor speciale gelegenheden.

Tanja
Reviewed on: 06/02/2017
Tanja recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij vonden het eten niet vezorgd en zelfs...

Wij vonden het eten niet vezorgd en zelfs zwak . slaatje bij de steak was niet vers , Bernaise saus was ook niet vers . Steak was een uitgedroogde lap vlees ; Vol au vent was een volledige kippefilet met enkele champignons en een waterige saus . (zeker geen 23 euro waard) Tarte Tartin was koud . Voor de prijs die we betaald hadden, hadden we toch wat meer kwaliteit verwacht .

Johan
Reviewed on: 05/02/2017
Johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Aangenaam kader, leuk gezelschap en lekker...

Aangenaam kader, leuk gezelschap en lekker eten.

Majda
Reviewed on: 05/02/2017
Majda recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was heel lekker en het personeel supe...

Het eten was heel lekker en het personeel super vriendelijk.

Frank A.
Reviewed on: 31/01/2017
Frank A. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Ongeacht de inspiratieloze sol, niet al te...

Ongeacht de inspiratieloze sol, niet al te verse sla, nét niet beetgare aardappelen die bovendien koud waren, was de bediening top. Snel, efficiënt en uitermate vriendelijke

Peter
Reviewed on: 28/01/2017
Peter recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Prijs/kwaliteit niet in verhouding...

Prijs/kwaliteit niet in verhouding

date score