Reviews for Grand Cafe Jules Verne

156 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.8
156 reviews
date score
Ellen V.
Reviewed on: 17/02/2019
Ellen V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We hebben lekker gegeten en als er kleine probl...

We hebben lekker gegeten en als er kleine problemen waren werd dit goed gecommuniceerd.

LEO
Reviewed on: 16/02/2019
LEO recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

VAN A TOT Z ALLES NAAR WENS. PRIJS KWALITEIT...

VAN A TOT Z ALLES NAAR WENS. PRIJS KWALITEIT EN KWANTITEIT EEN AANRADER. KOMEN ZEKER NOG TERUG. PERSONEEL HEEL VRIENDELIJK EN VLOT. BEDANKT. WIJ HEBBEN EEN MOOIE AVEND GEHAD EN GENOTEN.

Nancy
Reviewed on: 11/02/2019
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel vriendelijk personeel en uitstekend eten....

Heel vriendelijk personeel en uitstekend eten.

Naomi
Reviewed on: 11/02/2019
Naomi recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten, vriendelijke bediening...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening

Jentl D.
Reviewed on: 11/02/2019
Jentl D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker en genoeg eten,...

Vriendelijke bediening, lekker en genoeg eten, gezellig interieur. Mijn vriend en ik kunnen Valentijn helaas niet samen vieren dus besloten we om 8 februari Valentijn te vieren op restaurant. Jules Verne was al mooi in Valentijn thema, super leuk dus!

stefan d.
Reviewed on: 10/02/2019
stefan d. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

een aangenaam en sfeervol kader en echte aanrad...

een aangenaam en sfeervol kader en echte aanrader alleen mocht het gezelschap wat beter zijn (hahahaha)

Lesley C.
Reviewed on: 06/02/2019
Lesley C. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De bediening van gisteren was zeer vriendelijk...

De bediening van gisteren was zeer vriendelijk en het eten was lekker.

Anneleen D.
Reviewed on: 04/02/2019
Anneleen D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Snelle bediening en iedereen was tevreden met...

Snelle bediening en iedereen was tevreden met hun keuze

Gino B.
Reviewed on: 03/02/2019
Gino B. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zoals steeds, snelle, goede en verzorgde bedien...

Zoals steeds, snelle, goede en verzorgde bediening. Prijs-kwaliteit zeker het vernoemen waard. Blijft een aanrader die we geregeld bezoeken

Ingrid
Reviewed on: 17/01/2019
Ingrid recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Wij namen de ontdekkingsmenu . Was zeer lekker....

Wij namen de ontdekkingsmenu . Was zeer lekker. De bediening was zeer correct en vriendelijk . Wij komen zeker terug !

date score