Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
9.0 Based on 15 reviews
Service
Quality
Atmosphere
15 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Hilde
Reviewed on: 11/08/2018
Hilde recommends this restaurant for: Couples

Gezellig etentje met manlief.

Een tijd geleden waren mijn man en ik in Moemmedel komen eten voor onze huwelijksverjaardag. Het eten was heel lekker en verzorgd, en de bediening super vriendelijk. We zouden graag terugkomen met andere familieleden, maar spijtig genoeg is er heel weinig keuze op de kaart. Mijn dochter is namelijk vegetarisch, en op de kaart staat enkel vlees en vis. Persoonlijk eet ik ook helemaal geen rood vlees, enkel wat vis of gevogelte. Dus blijft er voor mij ook weinig keuze over. Ik vind het heel spijtig dat we niet kunnen komen naar dit supergoed restaurant, gewoon omdat het tegenwoordig de mode is om een kleine kaart te hebben. Drie hoofdgerechten is toch echt te weinig! Moemmedel, breidt alstublieft uw kaart wat uit, dan krijgt u er een klant bij.

Kristel
Reviewed on: unknown

Heel lekker eten, heel vriendelijke bediening....

Heel lekker eten, heel vriendelijke bediening. Hier komen we altijd graag terug

Klaus
Reviewed on: unknown

Geweldig fijne en geraffineerde keuken. Warm...

Geweldig fijne en geraffineerde keuken. Warm persoonlijk onthaal en bediening. Fijn kader. Bijzondere plek voor een bijzonder geslaagde avond.

patrick
Reviewed on: unknown

Al 5 jaar blijven we regelmatig terug keren....

Al 5 jaar blijven we regelmatig terug keren. De menu's zijn altijd tip top. De keuken is eerlijk en geeft wat ze belooft: hoge kwaliteit en genoeg ... De prijzen zijn ook eerlijk, zeker vergeleken met de gangbare prijzen in bv. Leuven. Zeer ruim en veel licht, ook zeer gezellig op het terras. Parking is ruim. De bazin bedient en de baas kookt. Ideale combinatie.

Marie-Claire
Reviewed on: unknown

Het restaurant heeft een zeer gezellig terras....

Het restaurant heeft een zeer gezellig terras. De kaart biedt ruime variatie. De bediening is zeer vlot. Het is een uitstekende keuken met een zeer fijne afwerking. De sausjes maken het perfect. Een aanrader!

Martine
Reviewed on: unknown

Moemmedel is ons favoriet restaurant in de...

Moemmedel is ons favoriet restaurant in de regio Leuven. Er heerst een gezellige sfeer, het eten is er altijd om duimen en vingers af te lekken. Suzanne is de ideale gastvrouw, Jan de allerbeste kok. Het is een Belgische keuken maar nergens is de filet pur zo mals of de bearnaise saus zo lekker als daar. Ook het menu dat wordt gepresenteerd is steeds een aanrader. Wij genieten elke keer opnieuw van een etentje in Moemmedel !

Jean-Pierre
Reviewed on: unknown

Het actiecomitée tegen de lawaaisporten in...

Het actiecomitée tegen de lawaaisporten in Oud-Heverlee dankt de mensen van restaurant Moemmedel voor de prachtige en lekkere avond die wij hebben meegemaakt.Alles was echt zeer zeer lekker, proficiat. Beatrice,Leo,Geert,Dirk,Michael en Jean-Pierre

Karl
Reviewed on: unknown

Zeer goed restaurant voor een zakenlunch. Zeer...

Zeer goed restaurant voor een zakenlunch. Zeer goed sfeer, zeker in de zomer indien je buiten kunt zitten. Eerlijke keuken en zeer goed qua prijs.

Evy
Reviewed on: unknown

we gaan al bijna 3 jaar naar dit restaurant...

we gaan al bijna 3 jaar naar dit restaurant en telkens is het de moeite waard. toffe ruimte, je zit niet te dicht op elkaar, tof ingericht, lekker eten: fijn en toch genoeg.

All reviews of this restaurant