Waterstraat 1 3360 BIERBEEK
Extraordinary 9.1 Score based on 14 reviews
placeholder
Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Monday - Tuesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
9.1 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
14 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Kristel

Heel lekker eten, heel vriendelijke bediening....

Heel lekker eten, heel vriendelijke bediening. Hier komen we altijd graag terug

Klaus

Geweldig fijne en geraffineerde keuken. Warm...

Geweldig fijne en geraffineerde keuken. Warm persoonlijk onthaal en bediening. Fijn kader. Bijzondere plek voor een bijzonder geslaagde avond.

patrick

Al 5 jaar blijven we regelmatig terug keren....

Al 5 jaar blijven we regelmatig terug keren. De menu's zijn altijd tip top. De keuken is eerlijk en geeft wat ze belooft: hoge kwaliteit en genoeg ... De prijzen zijn ook eerlijk, zeker vergeleken met de gangbare prijzen in bv. Leuven. Zeer ruim en veel licht, ook zeer gezellig op het terras. Parking is ruim. De bazin bedient en de baas kookt. Ideale combinatie.

Marie-Claire

Het restaurant heeft een zeer gezellig terras....

Het restaurant heeft een zeer gezellig terras. De kaart biedt ruime variatie. De bediening is zeer vlot. Het is een uitstekende keuken met een zeer fijne afwerking. De sausjes maken het perfect. Een aanrader!

Martine

Moemmedel is ons favoriet restaurant in de...

Moemmedel is ons favoriet restaurant in de regio Leuven. Er heerst een gezellige sfeer, het eten is er altijd om duimen en vingers af te lekken. Suzanne is de ideale gastvrouw, Jan de allerbeste kok. Het is een Belgische keuken maar nergens is de filet pur zo mals of de bearnaise saus zo lekker als daar. Ook het menu dat wordt gepresenteerd is steeds een aanrader. Wij genieten elke keer opnieuw van een etentje in Moemmedel !

Jean-Pierre

Het actiecomitée tegen de lawaaisporten in...

Het actiecomitée tegen de lawaaisporten in Oud-Heverlee dankt de mensen van restaurant Moemmedel voor de prachtige en lekkere avond die wij hebben meegemaakt.Alles was echt zeer zeer lekker, proficiat. Beatrice,Leo,Geert,Dirk,Michael en Jean-Pierre

Karl

Zeer goed restaurant voor een zakenlunch. Zeer...

Zeer goed restaurant voor een zakenlunch. Zeer goed sfeer, zeker in de zomer indien je buiten kunt zitten. Eerlijke keuken en zeer goed qua prijs.

Evy

we gaan al bijna 3 jaar naar dit restaurant...

we gaan al bijna 3 jaar naar dit restaurant en telkens is het de moeite waard. toffe ruimte, je zit niet te dicht op elkaar, tof ingericht, lekker eten: fijn en toch genoeg.

Jürgen

We waren het restaurant toevallig tegen gekomen...

We waren het restaurant toevallig tegen gekomen op onze terugweg van Meldert naar Leuven en we voelden onmiddellijk aan dat we dit eens moesten proberen. Het telefonisch contact met de vrouw des huizes stemde mij al zo positief omdat het deed vermoeden dat dit gepassioneerde zaakvoerders moesten zijn. Het was een berekend risico want om een bende van 9 vrienden te bedienen, dan moest dit toch een degelijke zaak zijn. De sfeer in de zaak is zo open als de uitbaters zelf zijn, gezellige tafels, open ruimte en je hoeft of je kan de conversatie van de je buren niet volgen. Het eten was origineel fijn zonder al te veel complimenten maar des te meer de accenten op de juiste bereiding van de grondstoffen. 1 klein detail, ik zou naar een iets vollere/vlezerige scampisoort gaan. Het hoofdgerecht was zeer geraffineerd. De witte Entre-deux-mers viel magertjes uit maar daarentegen de Italiaanse wijn (naam ontsnapt me) paste perfect bij het lamsvlees. Zeer goede aanrader van de uitbaatster. Ik wil geen sexistische opmerking maken, maar ik vond het alleszins charmant om uitsluitend bekwame vrouwelijke serveersters te zien. Origineel concept, innoverende kijk op hedengaadse restauratie met respect voor de traditionele en verfijnde bereidingen van de gerechten. Hier komen wij zeker nog terug!

All reviews of this restaurant