Review score
7.7 Based on 28 reviews
Service
Quality
Atmosphere
28 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Geert
Reviewed on: 03/08/2018
Geert recommends this restaurant for: Couples

Te lang wachten na de bestelling.

Super restaurant, we gaan er al jaren heen net als vele mensen. Op de dag van mijn verjaardag een tafel gereserveerd om 19u30. De bestelling liet 1,5u op zich wachten. Mijn zoon wilde graag een "moelleux van chocolade" als dessert bestellen en mijn dochters een kinderijsje om 21u30. De ober wist doodleuk te vertellen dat enkel een Tiramisu van de kaart nog mogelijk was omdat de keuken dat had laten weten. Het restaurant was nog vol en sommige klanten moesten hun hoofdgerecht nog krijgen. Na een gesprek met de obers tijdens het betalen van de rekening werd bevestigd dat ook zij niet opgezet waren met de beslissing van de koks om de dessertenkaart tot Tiramisu te beperken om 21u30 met een vol restaurant.Het management was al op de hoogte gebracht. Ik hoop dat het management mij laat weten wanneer wij onze moelleux en kinderijsjes nu kunnen komen eten ter compensatie... groeten Geert

placeholder
Maggie
Reviewed on: unknown
Maggie recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Excellent

Excellent food varied menu friendly staff we are definitely going back Maggie

placeholder
Cynthia
Reviewed on: unknown

Altijd lekker

Heel lekker eten ,vriendelijk personeel niets teveel .

Bert
Reviewed on: unknown

Moederdag Dinner

Zondag zijn we met de hele familie naar "De Cosmo" geweest voor een uitgesteld moederdag dineetje met de hele familie. (10 pers.) Om de kosten niet uit de pan te laten swingen werd geopteerd om de huiswijn te nemen ook als aperitief. (vooraleer de menukaart te bekijken) We hebben met zijn allen een lekkere pizza gegeten. (Belgisch - Italiaans...) Er werd afgesloten met een koffietje (de stravecchia grappa was spijtig genoeg op :-() Toen de rekening kwam was dit toch een koude douche. De huiswijn (24 euro/fles) en water (6.5 euro/fles)hebben serieus doorgewogen op de rekening. Al bij al leuke plek, maar voor een snelle pizza met een huiswijntje gaan we toch andere oorden opzoeken in het vervolg..

Marina
Reviewed on: unknown

Heel goed

Ik ben hier al verschillende keren geweest en het eten is echt goed.

niels
Reviewed on: unknown

Met mijn vrouw op een Donderdag avond gaan...

Met mijn vrouw op een Donderdag avond gaan eten. Prima service, lekker eten en niet te dure prijs. Klein minpuntje was de nogal krappe ruimte verdeling bovenaan. Al bij al prima restaurant met vriendelijke bediening.

Les
Reviewed on: unknown

De Cosmo, altijd lekker en ontspannen eten....

De Cosmo, altijd lekker en ontspannen eten. Lekker verzorgd en vooral hun versgebakken pizza's in de oven zijn een aanrader ! Niet duur, maar een aanrader ! Ook hun buitenterras is een aanrader. Wil je eens rustig genieten met tweetjes of met vrienden bijpraten, dan is dit ideaal !

Geert
Reviewed on: unknown

trendy italiaans restaurant in boechout...

trendy italiaans restaurant in boechout

Julie
Reviewed on: unknown

Lekker eten maar service... lang wachten, verke...

Lekker eten maar service... lang wachten, verkeerde bestelling, jammer.

James
Reviewed on: unknown

Lekker eten,plezante sfeer ,mooi concept!!!...

Lekker eten,plezante sfeer ,mooi concept!!! Een aanrader

All reviews of this restaurant