Extraordinary 9.2 Score based on 4 reviews
We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Wednesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
9.2 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Gust
Reviewed on: 24/09/2017
Gust recommends this restaurant for: Couples, Groups, Price/quality

De bediening is professioneel en heel vriendeli...

De bediening is professioneel en heel vriendelijk obers. Het eten is smakelijk en netjes opgediend. Een restaurant waar men aandacht voor je heeft.

eddy
Reviewed on: unknown
eddy recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

excellent

Eén van de weinige Chinese Restaurants in Belgie met een professionele bediening. De ober heeft een degelijke kennis van wijnen en sterke dranken. Ze hebben dan ook heel wat keuze beschikbaar. Het restaurant is zeer eigentijds en levert lekkere Chinese menu's.

Jessica
Reviewed on: unknown

Voor ons de beste Chinees in de buurt

We eten hier altijd lekker. Ze zijn heel vriendelijk, in de zomer kan je op terras zitten met uitzicht op de tuin. Je kan gezellig nog wat blijven nagenieten zonder je een gevoel hebt dat je moet vertrekken.Voldoende parkeergelegenheid en onlangs is het restaurant helemaal opgeknapt. Een echte aanrader voor wie van Chinees houdt. We gaan vaak ook gewoon afhalen en dat is ook altijd heel lekker.

Glenn
Reviewed on: unknown

Dit restaurant behoord tot de top van de Chines...

Dit restaurant behoord tot de top van de Chinese keuken in de streek. Sympathieke eigenaar, komt steeds even langs wanneer de eerste drukte over is om een praatje te maken. De specialiteiten van het huis zijn niet te versmaden. Meerdere keren reeds gaan eten, kwaliteit blijft constant. Vooral de Sizling (kip/vlees/...), de gebakken rijst en de tong in witte druivensaus smaken ongeloofelijk lekker. Zelden gebakken rijst gegeten die zo perfect smaakte. Interieur veranderd wel eens om de paar jaren, leuke veranda en in de zomer kan je aperitieven in de prachtige Japanse tuin. Kwa eten vind ik dit persoonlijk echt de lekkerste kaart. Snel en correcte bediening, gezellige tafels, vooral de ronde versies en de veranda.

All reviews of this restaurant