Villa Franck

update restaurant details
Watermolenstraat 10 2820 BONHEIDEN

Kitchen

French

Closing days

Monday - Tuesday - Wednesday

Contact

Show phone number

Info

Facilities Terrace
Payment methods American Express, Diners Club, Master Card, Visa
3 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

7.6 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Annick De Clercq

Nadat we in maart zo'n goede ervaring hebben...

Nadat we in maart zo'n goede ervaring hebben gehad met de gastentafel (verrassingsmenu, 95 € voor 2 pers. all in) hebben we dat gisteren herhaald. We zaten buiten op het heel gezellige terras. De jonge ober wist niet veel en moest alles gaan vragen. Het water is nu niet meer inbegrepen en ze vragen 8 €. Zoals gewoonlijk is dat op de meeste plaatsen schandalig duur. Het was lekker tot we de hoofdschotel kregen, een stoofpotje van ossestaart. En dat midden in de zomer! En je krijgt 4 dikke stukken vet te zien. Nee bedankt. Gelukkig waren de aardappelen en wortelen lekker. Ook bij de koffie kregen we de vorige keer een bord met pralines, koekjes etc. Ook dit was er niet meer bij. De volgende keer kiezen we zelf ons menu om zeker te zijn wat we ons bord gaan krijgen. Het was toch een kleine ontgoocheling, vooral omdat het in maart zo goed was.

Jessica Rams

Het eten was goed. De bediening was ongelooflij...

Het eten was goed. De bediening was ongelooflijk onvriendelijk waardoor de sfeer ook de wensen overliet. Om nooit meer terug te gaan!

Annick De Clercq

Mooi en gezellig. Vriendelijke bediening. Lekke...

Mooi en gezellig. Vriendelijke bediening. Lekker en meer dan voldoende. We kozen de gastentafel en dat was prijs/kwaliteit heel goed in orde. Een adres om terug te gaan.

Alle beoordelingen van dit restaurant