13/20 Gault&Millau
Leuvensesteenweg 43 3191 HEVER
Extraordinary 9.1 Score based on 63 reviews
Kitchen
Budget
€€€
Opening hours
Now closed Opening hours
Contact
Show phone number Email Website Facebook
About this restaurant
Welcome to Spiga D'oro!
View all restaurant details
Review score
9.1 Based on 63 reviews
Service
Quality
Atmosphere
63 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Jo
Reviewed on: 24/07/2020
Jo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijk en...

Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijk en goed ontvangen. Een echte topper !

ANDRE
Reviewed on: 26/01/2020
ANDRE recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker gegeten goede service vriendelijk...

Lekker gegeten goede service vriendelijk

Vera
Reviewed on: 23/11/2019

Super lekker en heel vriendelijke bediening,...

Super lekker en heel vriendelijke bediening, het dessert taart van ricotta en pistache met huisgemaakt kastanje ijs was hemels.

joris
Reviewed on: 02/11/2019
joris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten en drinken, met een verhaal van...

Lekker eten en drinken, met een verhaal van de gastvrouw en sommelier. Vriendelijke en prompte bediening. Aangenaam kader. Temperatuur in de zaal mocht iets warmer staan voor mijn tafelgenoot.

placeholder
Peter
Reviewed on: 02/12/2018
Peter recommends this restaurant for: Couples

Geen alledaagse Italiaan

Topgerechten voor een eerlijke prijs , topbediening door de vrouw en dochter des huizes , chef Franco is super in zijn keuken , maar ook in de zaal enthousiast aanwezig . Zeer lekkere wijnen en desserts . Komen zeker terug .

Eddy
Reviewed on: 12/03/2018
Eddy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super vriendelijk lekker rustig kader en...

Super vriendelijk lekker rustig kader en je krijgt de nodige uitleg een aanrader zeker vóór speciale gelegenheden Het was vóór ons het eerste bezoek,een meevaller gaan er zeker terug

Jan
Reviewed on: 25/11/2017
Jan recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

The food was good ! The chef is a lovely man...

The food was good ! The chef is a lovely man ! And super atmosphere !

S.
Reviewed on: unknown

Zeer lekker !

Prijzig, maar o zo lekker ! Vriendelijke bediening ! Aanrader !

Luc
Reviewed on: unknown
Luc recommends this restaurant for: Couples

Weer bevestigd

Wij zijn hier reeds regelmatig gaan dineren, wij gaan trouwens veel dineren, en worden Steeds culinair verwend. Een aanrader als u van top italiaans houd.

Jean Paul
Reviewed on: unknown

voor de zoveelste keer stel ik me de vraag:...

ik stel hier voor de zoveelste keer vast dat negatieve resencies stevast verdwijnen na enige tijd.En niet alleen de mijne! Indien dit het geval blijft ga ik verdere actie ondernemen. Dit resto is gewoon fel overgewaardeerd en veel te duur. Dat het lekker is, en vers: het zou er moeten aan mankeren voor deze prijzen. Zelfs in een 1 ster resto betaal ik geen 6 euro voor een halve liter water in een karaf! Durf deze te publiceren aub!

Anne-Sophie Op de Beeck
0 Favorites
Reviewed on  23/07/2015

Beste Jean Paul, ik ben Anne-Sophie en ik heb u bediend die beruchte 1e januari: namelijk die ene keer dat u bent komen eten, dat u negatief heeft ervaren en waar u al 7 reacties over heeft gezet online. Ik benader u vriendelijk en niet aanvallend bedoeld. Het kwetst ons keer op keer dat u zo veel haat post over ons. Wij werken met veel plezier en enthousiasme dag in dag uit van 's morgends tot 's avonds om onze gasten te plezieren met lekker eten, een vriendelijke bediening en een gezellig, comfortabel interieur. Wij doen zo ons best om u zo goed mogelijk te verwennen. Aangezien wij een groot vast clienteel hebben, lijkt dat toch te lukken. U beoordeelt ons al meermaals om die ene keer. Als u op de moment zelf aan ons had gezegd dat u klachten had, dan hadden wij u meteen een andere portie gegeven. Als u vond dat u te weinig wijn kreeg, dan geef ik bij. Voor 15 euro krijgt u drie glazen wijn die kwalitatief zijn. Wij zijn zelf bezeten door wijn dus wij zouden nooit iets schenken waar we niet voor de volle 100% achter staan. Die rode waar u commentaar op had was van het huis Masciarelli en was het kleine broertje van Marina Cvetic. Een huis waar wij meermaals op bezoek zijn geweest: niet omdat het kennissen zijn maar voor de wijn zelf. Het water waarvan u klaagt is een fles (Aquacare) van 70 cl voor 6 euro. De 'prosecco' was geen prosecco maar franciacorta DOCG. Dat is de 'champagne' van Italie maar met het verschil dat de ondergrond nog niet uitgemolken is:). U moet begrijpen dat wij schrikken van uw aanmoedigingen naar anderen toe om over ons negatief te schrijven. Zou u het apprecieren als iemand zich online uit over iets waar ze niet tevreden mee zijn over uw job? U wil toch ook liever dat dit op een volwassen en dus persoonlijke manier wordt opgelost? Moest u meerdere keren zijn langsgeweest en het meermaals zijn tegengevallen, dan begrijp ik het. Maar u valt ons meermaals aan voor die ene keer. Hopelijk houdt u hier ooit mee op... want dit wordt absurd...

All reviews of this restaurant