We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Every noons, Monday, Tuesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Chantal
Reviewed on: unknown

De sfeer was voor ons iets minder omdat we...

De sfeer was voor ons iets minder omdat we net aan een zeer luidruchtige tafel zaten, maar daar kan natuurlijk Den dijkgraag zelf niet veel aan doen. Zeer vriendelijke bediening, uitmuntend zelfs. Het eten is zeer simpel, maar prima in orde.

Marijke
Reviewed on: unknown

De beste plaats voor ribbetjes à volonte....

De beste plaats voor ribbetjes à volonte.

placeholder
Sonja
Reviewed on: unknown

Op 31/07 gaan eten en vonden het heel goed....

Op 31/07 gaan eten en vonden het heel goed. Het was onze tweede keer en weerom viel het ons hier de vriendelijkheid op van het personeel. Een grote keuze aan ribbekes en een uitgebreide menukaart voor diegene die geen ribbetjes lusten. A volonté betekent hier trouwens ook a volonté. Zonder franjes en met de glimlach.

Johan
Reviewed on: unknown

Het restaurant is uitstekend qua assortiment...

Het restaurant is uitstekend qua assortiment van ribbetjes, ook principe van à volonté is uitstekend. Alleen de bereikbaarheid bij boekingen telefoon / fax / e-mail is een probleem.

hulboj
Reviewed on: unknown

Ribbetjes a volonté, meer dan 40 soorten, reeds...

Ribbetjes a volonté, meer dan 40 soorten, reeds 5 soorten geproefd, allemaal excellent van smaak

dirk
Reviewed on: unknown

De ribbekes waren OK, zei het gezelschap......

De ribbekes waren OK, zei het gezelschap... mijne filet "pure" met "italiaanse" saus daarentegen ... De filet pure (saignant) was een lap vlees (als dit een filet pure was dan was dat er één van een koe van 4 meter groot) goed doorbakken (saignant gevraagd en niemand anders in het restaurant) met een saus waarvan ik twijfel tussen Heinz, onverdunde Unox, en/of Miracoli ("veredeld" met wat gebakken look)... nou nou ! (minder dan 5 kwaliteit)

Patrick
Reviewed on: unknown

Een echt "ribbekes"restaurant met ruime keuze...

Een echt "ribbekes"restaurant met ruime keuze tussen verschillende marinades en sausjes. We kwamen met 5 eten en de ribbetjes hebben zeer goed gesmaakt. Een extra portie is geen probleem. De zalmmoot was echter niet zo lekker. Bediening attent en vlot.

luc
Reviewed on: unknown

inderdaad er zijn nu 43 soorten ribbekes dus...

inderdaad er zijn nu 43 soorten ribbekes dus keuze genoeg en dat a volent'e . de zaakis nu ook vernieuwd en de niet rokers kunnen apart zitten . het speelhoekje is nu ook wel weg .de presentatie van de borden heeft nu ook een nieuw en verfijnd uit zicht .zeker een aanrader en niet alleen voor de ribbekes . alleen reserveren is wel een noodzaak.

anneleen
Reviewed on: unknown

heerlijk adresje voor ribbekes à volonté, klaar...

heerlijk adresje voor ribbekes à volonté, klaargemaakt op ontelbare manieren! Ook te vermelden, bij een tweede portie -en volgende- mag je ook een andere bereiding uitproberen (ook halve porties mogelijk!). Reserveren in weekend noodzakelijk! Storend minpunt: last van rokende buren.

Ludo
Reviewed on: unknown

De publiekstrekkers zijn ribbetjes à volonté...

De publiekstrekkers zijn ribbetjes à volonté op misschien wel 30 verschillende wijzen bereid. Snelle en vriendelijke bediening. Tafeltjes zijn wat en klein en te kort op elkaar gezet. Maar iedere vrije m² is uiteraard een verliespost.

All reviews of this restaurant