Very Good 8.1 Score based on 10 reviews

placeholder

Den Dijkgraaf

update restaurant details
Temsesteenweg 58 2880 BORNEM

Kitchen

Belgian

Closing days

Every noons, Monday, Tuesday

Contact

Show phone number

Info

Facilities Terrace
Payment methods Visa, Bancontact

10 persons have written a review about DEN DIJKGRAAF

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

8.1 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
placeholder
Chantal HEYLEN

De sfeer was voor ons iets minder omdat we...

De sfeer was voor ons iets minder omdat we net aan een zeer luidruchtige tafel zaten, maar daar kan natuurlijk Den dijkgraag zelf niet veel aan doen. Zeer vriendelijke bediening, uitmuntend zelfs. Het eten is zeer simpel, maar prima in orde.

Marijke Henderickx

De beste plaats voor ribbetjes à volonte....

De beste plaats voor ribbetjes à volonte.

placeholder
Sonja Lauwers

Op 31/07 gaan eten en vonden het heel goed....

Op 31/07 gaan eten en vonden het heel goed. Het was onze tweede keer en weerom viel het ons hier de vriendelijkheid op van het personeel. Een grote keuze aan ribbekes en een uitgebreide menukaart voor diegene die geen ribbetjes lusten. A volonté betekent hier trouwens ook a volonté. Zonder franjes en met de glimlach.

Johan Van de Kerckhove

Het restaurant is uitstekend qua assortiment...

Het restaurant is uitstekend qua assortiment van ribbetjes, ook principe van à volonté is uitstekend. Alleen de bereikbaarheid bij boekingen telefoon / fax / e-mail is een probleem.

hulboj danny

Ribbetjes a volonté, meer dan 40 soorten, reeds...

Ribbetjes a volonté, meer dan 40 soorten, reeds 5 soorten geproefd, allemaal excellent van smaak

dirk nevejans

De ribbekes waren OK, zei het gezelschap......

De ribbekes waren OK, zei het gezelschap... mijne filet "pure" met "italiaanse" saus daarentegen ... De filet pure (saignant) was een lap vlees (als dit een filet pure was dan was dat er één van een koe van 4 meter groot) goed doorbakken (saignant gevraagd en niemand anders in het restaurant) met een saus waarvan ik twijfel tussen Heinz, onverdunde Unox, en/of Miracoli ("veredeld" met wat gebakken look)... nou nou ! (minder dan 5 kwaliteit)

Patrick Quintelier

Een echt "ribbekes"restaurant met ruime keuze...

Een echt "ribbekes"restaurant met ruime keuze tussen verschillende marinades en sausjes. We kwamen met 5 eten en de ribbetjes hebben zeer goed gesmaakt. Een extra portie is geen probleem. De zalmmoot was echter niet zo lekker. Bediening attent en vlot.

luc de doncker

inderdaad er zijn nu 43 soorten ribbekes dus...

inderdaad er zijn nu 43 soorten ribbekes dus keuze genoeg en dat a volent'e . de zaakis nu ook vernieuwd en de niet rokers kunnen apart zitten . het speelhoekje is nu ook wel weg .de presentatie van de borden heeft nu ook een nieuw en verfijnd uit zicht .zeker een aanrader en niet alleen voor de ribbekes . alleen reserveren is wel een noodzaak.

anneleen van houts

heerlijk adresje voor ribbekes à volonté, klaar...

heerlijk adresje voor ribbekes à volonté, klaargemaakt op ontelbare manieren! Ook te vermelden, bij een tweede portie -en volgende- mag je ook een andere bereiding uitproberen (ook halve porties mogelijk!). Reserveren in weekend noodzakelijk! Storend minpunt: last van rokende buren.

Ludo Vandebril

De publiekstrekkers zijn ribbetjes à volonté...

De publiekstrekkers zijn ribbetjes à volonté op misschien wel 30 verschillende wijzen bereid. Snelle en vriendelijke bediening. Tafeltjes zijn wat en klein en te kort op elkaar gezet. Maar iedere vrije m² is uiteraard een verliespost.

Alle beoordelingen van dit restaurant