Reviews for De Vijf Seizoenen

53 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
53 reviews
date score
Sahar
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 30/10/2017
Sahar recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was lekker. We waren voldaan op het...

Het eten was lekker. We waren voldaan op het einde van de avond. Iedereen was heel vriendelijk.

Evelyne C.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 30/10/2017
Evelyne C. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We zijn verrast door alle smaken en combinaties...

We zijn verrast door alle smaken en combinaties

Samuel E.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 29/10/2017
Samuel E. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker gegeten, gezellig en vriendelijke bedien...

Lekker gegeten, gezellig en vriendelijke bediening! Dankzij jong keukengeweld kunnen ontdekken!

Natalie
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 27/10/2017
Natalie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

- Vriendelijke bediening - Gerechten waren...

- Vriendelijke bediening - Gerechten waren tot op detailniveau verzorgd - Wachttijden waren perfect - Leuke extra's (sorbet)

Evelien B.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 22/10/2017
Evelien B. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

De gerechten zijn kunstwerkjes op het bord,...

De gerechten zijn kunstwerkjes op het bord, maar ook de smaken zitten heel goed. Een lekkere, verfijne keuken. Ook de wijnen die aangeboden werden, waren lekker en pasten goed bij de gerechten. Een aangename gastronomische avond.

Liese
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 21/10/2017
Liese recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Uitstekend bediend, uitstekend gegeten. Erg...

Uitstekend bediend, uitstekend gegeten. Erg vriendelijk en correct en bovendien fijne nieuwe combinaties gegeten.. sublieme gerookte duif en heerlijke limousin!

Jowyn V.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 14/10/2017
Jowyn V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

We gingen voor de tweede keer en werden opnieuw...

We gingen voor de tweede keer en werden opnieuw niet teleurgesteld. Supervriendelijke bediening, verrassende, heerlijke gerechten in een heel gezellige en gemoedelijke sfeer. Ons zie je daar nog :)!

Laura D.
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 13/10/2017
Laura D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

vriendelijke service, zeer lekker eten zeker...

vriendelijke service, zeer lekker eten zeker een aanrader!

Sven
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Reviewed on: 13/10/2017
Sven recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

We zijn hartelijk onthaald geweest, wat altijd...

We zijn hartelijk onthaald geweest, wat altijd leuk is bij dergelijk restaurant bezoek. Een leuke en aangename plaats om te zetelen en te vertoeven gedurende het diner. Menu en inbegrepen zaken werden duidelijk gecommuniceerd, mbt het Jong Keukengeweld principe, wat altijd fijn is, bv. menukaartje op tafel, tof! De service begon rustig met enkele tafeltjes, maar snel was de volledige zaal gevuld. Wij hadden voor ons persoonlijk niet het gevoel dat de zaalequipe onderbemand was, maar toch werden er door sommige enkele 'spurtjes' genomen. Zeker een leuke en smakelijke ervaring. Toch zijn we beiden met het gevoel naar buiten gewandeld, dat we hier met een 'reductiebon' van Jong Keukengeweld geweest zijn. Wat we wat jammer vonden. Het is onze eerlijke feedback. we komen zeker nog terug! Keep up the good work en succes verder! J&S

date score