Reviews for Lobster Pot

229 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
229 reviews
date score
Frank M.
Reviewed on: 20/08/2017
Frank M. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Die Hummersuppe war niemals frisch, hat geschme...

Die Hummersuppe war niemals frisch, hat geschmeckt, ob Brühe drin gewesen ist und viel zu dünn und zu dunkel für eine Hummersuppe. Die Gambas meines Mannes waren an der Schale vom Grillen viel zu schwarz, schmeckten aber. Meine Langustinus waren fettig, nicht frisch und schmeckten laff. Die Seezunge schwamm im Fett und schmeckte ebenfalls nicht frisch. Nachdem wir gesagt haben, dass wir nicht zufrieden waren - Koch und Bedienung - hat keiner wirklich darauf reagiert. Wir fanden es insgesamt sehr schlecht vom Essen her.

Matthijs
Reviewed on: 29/06/2020
Matthijs recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

The service could be more friendly. Also: I...

The service could be more friendly. Also: I communicated that we have allergies: the chef could have done more with that. Price / quality: not ok

Nils
Reviewed on: 16/09/2019
Nils recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was zeer lekker!...

Het was zeer lekker!

Vincent
Reviewed on: 14/09/2019
Vincent recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Gastvrij en goede keuken....

Gastvrij en goede keuken.

Julie M.
Reviewed on: 29/07/2018
Julie M. recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Vlotte bediening,lekker eten, leuk om chef...

Vlotte bediening,lekker eten, leuk om chef te ontmoeten

Nancy
Reviewed on: 27/02/2017
Nancy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellig, service uitstekend, prijs kwaliteit,...

Gezellig, service uitstekend, prijs kwaliteit, verse producten,meerwaarde voor Brugge,

Tatyana
Reviewed on: 14/09/2020
Tatyana recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Eten was perfect. Muziekkeuze was minder...

Eten was perfect. Muziekkeuze was minder

Jon
Reviewed on: 29/02/2020
Jon recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We vonden de kreeft en de langoustines zeer...

We vonden de kreeft en de langoustines zeer lekker bereid. Alleen had ik graag wat meer doekjes gekregen om mijn vingers schoon te maken.

Joost O.
Reviewed on: 01/04/2019
Joost O. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Ik ben tevreden over de smaak en kwaliteit...

Ik ben tevreden over de smaak en kwaliteit van het eten; de grijze garnalen vooraf en ons hoofd de kreeft naturel waar zeer smakelijk en vers. Prijs vond ik best stevig, wel mooie porties. Maar dan zou ik meer aandacht besteden als een bijgerecht als friet, zorg voor mooie grote frieten, deze vonden wij niet echt lekker. De dames in de bediening deden hun best, maar deze kan toch nog wel wat alerter. Ik vindt het vervelend om met een leeg glas te zitten terwijl onze fles in de koeler staat, helaas niet binnen handbereik.

Geert
Reviewed on: 02/07/2018
Geert recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

heel vriendelijke ontvangst, niet zomaar bedien...

heel vriendelijke ontvangst, niet zomaar bediening. eten was uitmuntend.

date score