Reviews for Het Visioen

320 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
320 reviews
date score
Esther
Reviewed on: 20/02/2020
Esther recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

zeer lekker en goeie service!...

zeer lekker en goeie service!

Nena
Reviewed on: 10/02/2020
Nena recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening, lekker eten....

Vriendelijke bediening, lekker eten.

placeholder
Christine
Reviewed on: 06/02/2020
Christine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was al een hele tijd geleden dat ik in...

Het was al een hele tijd geleden dat ik in Het Visioen gegeten had en deze keer was het een ontgoocheling. Voor de prijs van de lunch verwacht ik een betere bereiding. Ook waren de porties vrij klein, vooral het voorgerecht had het volume van een hapje.

Nadia
Reviewed on: 05/02/2020
Nadia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was heerlijk!! Heel lekker, gezellig en...

Het was heerlijk!! Heel lekker, gezellig en super vriendelijke bediening!

Pascale
Reviewed on: 03/02/2020
Pascale recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Reeds verschillende malen aanbevolen door vrien...

Reeds verschillende malen aanbevolen door vrienden en nu ervaren dat Het Visioen een aanrader is. We komen zeker terug of bevelen het verder aan. Zeer vriendelijke bediening . Gerechten hebben dat ietsje meer dan een goeie brasserie zodat het een persoonlijke touch heeft en superlekker is! Ook de chef kwam rond om ongedwongen te vragen of het gesmaakt heeft,tof!

Sabine
Reviewed on: 03/02/2020
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het restaurant zat niet vol en toch werd er...

Het restaurant zat niet vol en toch werd er niet langs gekomen om extra drank op te nemen terwijl we dit wel probeerden te vragen. Bovendien werd onze bestelling verkeerd opgenomen waardoor we heel lang moesten wachten op ons eten. Toen we de uitbaatster hierop aanspraken en lieten weten dat we hiervoor wel een extra consumptie van het huis verwachtten, bleek op de rekening dat die extra 2 glazen wijn wel op onze rekening stonden . Niet echt klantvriendelijk...

Christel
Reviewed on: 29/01/2020
Christel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het was top! Vriendelijke bediening. Op de...

Het was top! Vriendelijke bediening. Op de hoogte van mijn voedselintolerantie die bij de reservering werd meegegeven. Superlekker eten met een speciale toets. Gezellig. Het plaatje klopt volledig. Proficiat!

Peter
Reviewed on: 28/01/2020
Peter recommends this restaurant for: Price/quality

Eten was super lekker, vlotte bediening....

Eten was super lekker, vlotte bediening.

Jan
Reviewed on: 27/01/2020
Jan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

zeer aangename sfeer vlotte en vriendelijke...

zeer aangename sfeer vlotte en vriendelijke bediening zeer lekkere suggestie

Kristel
Reviewed on: 26/01/2020
Kristel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel vlotte en persoonlijke bediening. Pittige...

Heel vlotte en persoonlijke bediening. Pittige gerechtjes. Aanrader!

date score