Reviews for Het Visioen

157 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
157 reviews
date score
Sofie V.
Reviewed on: 16/02/2019
Sofie V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel gezellig, super lekker en fijne bediening...

Heel gezellig, super lekker en fijne bediening

DESMOTTES
Reviewed on: 15/02/2019
DESMOTTES recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

't is altijd leuk om daar naar toe te gaan...

't is altijd leuk om daar naar toe te gaan eten. Lekker eten, fantastisch personeel. Alles is netje. Iets jammer ? niet rijk genoeg zijn om daar meer te gaan eten !

Luc
Reviewed on: 15/02/2019
Luc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De ontvangst en bediening supervriendelijk. Het...

De ontvangst en bediening supervriendelijk. Het eten lekker , alleen mijn man vond het soepje en Thais slaatje iets te pikant. Interieur vree wijs. Wijhebben genoten met vriendelijke groet

Guenaelle
Reviewed on: 13/02/2019
Guenaelle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten, gezellig kader en goede bediening....

Lekker eten, gezellig kader en goede bediening. Er werd goed rekening gehouden met mijn glutenallergie.

Sébastien D.
Reviewed on: 11/02/2019

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl...

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl het restaurant gewoon niet open was.

Peter en Mieke
Reviewed on: 09/02/2019
Peter en Mieke recommends this restaurant for: Price/quality

Prima keuken en supervriendelihke bediening...

Prima keuken en supervriendelihke bediening

Ben B.
Reviewed on: 08/02/2019
Ben B. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn...

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn over ons restaurantbezoek. Hoewel het eten prima was, de entourage warm en gezellig en de jongere bediende vriendelijk, had de ober met de baard een dusdanig botte, onvriendelijke en arrogante manier van doen dat dit een flinke domper op de beleving heeft gezet. Heel jammer en zeker niet nodig.

Paul
Reviewed on: 06/02/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten - aangenaam en mooi kader - goeie...

Lekker eten - aangenaam en mooi kader - goeie service

Reviewed on: 06/02/2019

Eten heel lekker Service is top...

Eten heel lekker Service is top

Lieve C.
Reviewed on: 03/02/2019
Lieve C. recommends this restaurant for: Couples

Zeer goed restaurant, vriendelijk personeel...

Zeer goed restaurant, vriendelijk personeel en een zeer goede bediening alsook fantastisch eten zeker voor herhaling vatbaar! Weer een ervaring rijker. Prijs kwaliteit is TOP!

date score