Reviews for Het Visioen

335 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
335 reviews
date score
Gino
Reviewed on: 25/02/2020
Gino recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Hallo, Een aangenaam interieur en een vriendeli...

Hallo, Een aangenaam interieur en een vriendelijke bediening en eveneens lekker eten zijn de pluspunten van jullie zaak. grt Gino

Elke
Reviewed on: 23/02/2020
Elke recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellig en lekker, vriendelijke en vlotte...

Gezellig en lekker, vriendelijke en vlotte bediening

Katrien
Reviewed on: 22/02/2020
Katrien recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker eten en vooral een heel vriendelijk...

Heel lekker eten en vooral een heel vriendelijke bediening! Een aanrader!

Elsir
Reviewed on: 22/02/2020
Elsir recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Alles is opperbest spijtig van de werken, wij...

Alles is opperbest spijtig van de werken, wij komen met de auto en moeten in de buurt trachten te parkeren (vroeger voor de deur). het eten perfect een salade zou ik appreciëren moest dit op de menu staan. Boter bij het brood was te hard ( in een potje doen en een uur op voorhand op de tafels of achter de bar zetten zou beter zijn.

Wim
Reviewed on: 21/02/2020
Wim recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het eten was zeer lekker, de wijn goed en de...

Het eten was zeer lekker, de wijn goed en de bediening vriendelijk Een minpuntje: we moesten wel een tijdje wachten op ons eten

Esther
Reviewed on: 20/02/2020
Esther recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

zeer lekker en goeie service!...

zeer lekker en goeie service!

Nena
Reviewed on: 10/02/2020
Nena recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening, lekker eten....

Vriendelijke bediening, lekker eten.

placeholder
Christine
Reviewed on: 06/02/2020
Christine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was al een hele tijd geleden dat ik in...

Het was al een hele tijd geleden dat ik in Het Visioen gegeten had en deze keer was het een ontgoocheling. Voor de prijs van de lunch verwacht ik een betere bereiding. Ook waren de porties vrij klein, vooral het voorgerecht had het volume van een hapje.

Nadia
Reviewed on: 05/02/2020
Nadia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was heerlijk!! Heel lekker, gezellig en...

Het was heerlijk!! Heel lekker, gezellig en super vriendelijke bediening!

Pascale
Reviewed on: 03/02/2020
Pascale recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Reeds verschillende malen aanbevolen door vrien...

Reeds verschillende malen aanbevolen door vrienden en nu ervaren dat Het Visioen een aanrader is. We komen zeker terug of bevelen het verder aan. Zeer vriendelijke bediening . Gerechten hebben dat ietsje meer dan een goeie brasserie zodat het een persoonlijke touch heeft en superlekker is! Ook de chef kwam rond om ongedwongen te vragen of het gesmaakt heeft,tof!

date score