Reviews for Achiel

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Michele
Reviewed on: 21/02/2019
Michele recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Super lekker! Vlotte bediening en vooral op...

Super lekker! Vlotte bediening en vooral op en top vriendelijk! Een echte aanrader!

Chris
Reviewed on: 16/02/2019
Chris recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Aangename locatie, lekker ontbijt en supervrien...

Aangename locatie, lekker ontbijt en supervriendelijke bediening.

Francois
Reviewed on: 16/02/2019
Francois recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Was heel lekker. Vrienlijke bediening....

Was heel lekker. Vrienlijke bediening.

Marc S.
Reviewed on: 15/02/2019
Marc S. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Een heel verzorgd valentijnontbijt met super...

Een heel verzorgd valentijnontbijt met super vriendelijke bediening, voor ons is dit een toppertje!!

Marianne D.
Reviewed on: 14/02/2019
Marianne D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We werden met de glimlach ontvangen. De bedieni...

We werden met de glimlach ontvangen. De bediening is er meer dan oké, een kleine tip ietsje meer boter serveren bij het ontbijt, dan hoeven we niet telkens te storen om bij te vragen alhoewel dit voor de gastvrouw geen probleem leek te zijn . Goed bezig zou ik zeggen !

Annick
Reviewed on: 14/02/2019
Annick recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Altijd gezellig, vriendelijk, je kan er ongesto...

Altijd gezellig, vriendelijk, je kan er ongestoord ontbijten of lunchen. Prijs kwaliteit kwantiteit is zoals het moet zijn. Nog nooit teleurgesteld geweest. Doe zo verder

Francois
Reviewed on: 12/02/2019
Francois recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, klantvriendelijk...

Lekker, klantvriendelijk

Françoise
Reviewed on: 09/02/2019
Françoise recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig tafelen Rustige sfeer Genoeg keuze...

Gezellig tafelen Rustige sfeer Genoeg keuze voor elk wat wils Lekkere wijnen Hele vriendelijke bediening Geen lange wachttijden Aangename sfeer

Anne C.
Reviewed on: 09/02/2019
Anne C. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Alles was top...

Alles was top

koen
Reviewed on: 04/02/2019
koen recommends this restaurant for: Groups

lekker gegeten en...

lekker gegeten en

date score