Kitchen
Budget
€€
Closing days
Wednesday, Thursday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Stijn
Reviewed on: unknown

Gezellig Tafelen

Als bij wonder slaagt het trio er moeiteloos in hun vol restaurant te bedienen met een glimlach en de lekkerste verse gerechten. 2u tafelen van voorgerecht tot aan de koffie vind ik echt niet te lag wachten! liever rustig tafelen in een gezellig kader dan in een uur tijd een volledige menu voorgeschoteld krijgen. Doe zo verder. Bedankt voor de mooie avond. Stijn

Marc
Reviewed on: unknown

Deze middag gaaan eten - voor de zoveelste...

Deze middag gaaan eten - voor de zoveelste keer. Tartaar van rundsvlees .ik dacht te weten waar de beste geserveerd werd. Hoe kun je verkeerd zijn!! Hier is het het beste. Met stip. En al de rest is van even hoog niveau. Ga er heen!!!!!',

WIM
Reviewed on: unknown

Zeer lang wachten. Varkenswangetjes van Den...

Zeer lang wachten. Varkenswangetjes van Den Huzaar zijn beter. Inkleding in art nouveaux stijl. Ge moet er voor zijn. Degelijk eten, schitterende moelleux gemaakt met peruaanse chocolade.

marcus
Reviewed on: unknown

Een ware ontdekking Als men voor het eerst...

Een ware ontdekking Als men voor het eerst een zaak bezoekt,is het altijd afvragen wat wordt het,temeer omdat je altijd geneigd zijt om vergelijkingen te maken.Daarom is het eerste contact een maatstaf voor een beoordeling We kregen met 8 personen het rustige gedeelte van het restaurant toegewezen met zicht op het binnenkoertje (waar het heerlijk aperitieven moet zijn als het weer het toelaat) We kozen voor het (ruime)keuzemenu ,wat een zeer goede beslissing was.Al het gedegusteerde in detail bespreken zou ons te ver leiden. De keuze van de roggevleugel was een schot in de roos, zowel qua pesentatie als kwaliteit prima.De ribeye met de ganze lever was zijn supplement waard.Ik koos voor het lamskroontje effenaf een verrukking. Kortom alle gerechten waren van hoge kwaliteit en getuigen van veel creativiteit ,en bekwaamheid van de chef en zijn team De wijnkaart biedt een zeer ruime keuze,hier komen wereldwijnen ruim aan bod,ik koos voor enkele zuid afrikaanse,de keuze was prima De zeer vriendelijke bediening van zowel de moeder als de dochter heeft ons bekoord,ook de babbel achteraf met de chef was een aangename kennismaking en kwam zeer positief over T'ZWAANTJE heeft op het gezelschap een zeer goede indruk nagelaten en we komen zeker nog terug

NATHALIA
Reviewed on: unknown

Brugge een prachtstad, met schitterende restaur...

Brugge een prachtstad, met schitterende restaurant's en bij die top tien mag je zeker het Zwaantje niet vergeten. een zaak met een ziel dat merk je zodra je binnenstapt, een familiebedrijfje, uitgebaat met een warm hart. geen fusion en schuimtoestanden maar een authentieke klassieke keuken,bij het aperitief, huisbereide paté en huisbereid meergranenbrood schitterend, we zijn begonnen met een mergpijp die hebben we gedeeld...waar vind je dat nog en dan... ganzenleverterrine zeker in huis gemaakt en langoustinestaartjes, verse grote naturelle op geplette aardappel met langoustinejus...schitterend.suggestie van de dag kalfszwezerikken met champignons en aardappelpuree en een Filet Rossini met gebakken witloof en echte verse handgesneden frietjes en huisbereide mayonaise....waar doen ze dat nog??? een lekker Argentijns wijntje malbec ( keuze genoeg zeker 200 soorten) en als dessert een beetje kaas ( 5 soorten ) en een moelleux van chocolade uit peru met advocaat en vanille ijs een streling voor .....ja ik kan alleen maar getuigen 't Zwaantje daar moet je naartoe..romantisch gezellig en zeer lekker ..dat moet voor mij ...niet meer zijn. ...Proficiat Familie Vanhee.

ELS
Reviewed on: unknown

Een verrassing, van buitenaf een groot herenhui...

Een verrassing, van buitenaf een groot herenhuis.... maar éénmaal je binnenkomt is het een openbaring, de super gezellige warmte stroomt op je af, met als apothéose.... achterin een binnentuin vol prachtige onbekende rozen. Mooi zonnetje alles staat er nu in volle bloei, lieve bediening door dochter Niki en een correcte onvervalste traditionele keuken met mooie porties op het bord om te beginnen genoot ik van de salade met (5 grote) langoustinestaartjes gevolgd door een rogvleugel in filet! klassiek met kappertjes, mijn partner nam de huisbereide foie gras en een filet rossini met handgesneden lekkere frietjes ( lang lang geleden nog zo'n lekkere frietjes gegeten) als afsluiter namen we beiden iets met chocolade ...de moelleux en de chocolade mousse beide met origine chocolades ( chef Geert staat in Brugge bekent om zijn talenten met chocolade in de restaurant staat zijn prijs van choco late 2007). Wat ik bijna vergeet is de zeer uitgebreide wijnkaart. een aanrader. Toen we thuis kwamen keken we nog even naar de web-site nog een plus punt hetzwaantje.be lekker een aanrader.

Jaak
Reviewed on: unknown

Patron Geert doet het voortreffelijk in zijn...

Patron Geert doet het voortreffelijk in zijn keuken, echt verwend geweest, mijn vrouwtje heeft de carpaccio van tonijn met tartare van langoustines genomen ....ongelooflijk ikzelf heb de gebakken ganzenlever met witte perzikken genomen uitnemend perfect gebakken... als hoofdgerecht nam m'n partner tongreepjes met kreeft volledig uitgehaald geen werk meer, en een schitterend sausje erbij, ikzelf heb genoten van gebakken rogvleugelfilet... een prachtig puur stuk vis perfect krokant gebakken met een groentensausje...daarbij hebben we genoten van een heerlijke chardonnay Geyser Peak uit Californie ( er staan meer dan 30 verschillende op de kaart!!!) als afsluiter hebben we beiden de moelleux met origine chocolade uit Peru gemaakt met binnenin een vulling van advocaat ....alles is er perfect de charmante bediening van gastvrouw Trui en dochter Niki..het is er zeer gezellig; We komen zeker terug, lang zo lekker niet meer gegeten

Frans
Reviewed on: unknown

We zijn er afgelopen maandag 22 mei gaan eten...

We zijn er afgelopen maandag 22 mei gaan eten om een verjaardag te vieren. Het restaurant gevonden via Resto.be. We hebben gekozen voor het menu van 37,5 euro, vooraf gegaan door een aperitief. We werden echt bijzonder goed ontvangen. Het voorgerecht (de asperges voor mij en st-jacobsvruchten voor mijn vrouw) was voortreffelijk. Het vlees van het hoofdgerecht was zoals het hoort te zijn en de zelfgemaakte mayonaise viel zeker in de smaak bij de handgesneden frietjes. Een flesje Merlot uit de wijn-bijbel (i.p.v. wijnkaart) diende om al dat lekker door te spoelen. We hebben nog enkele euro opleg betaald om een aangepast dessert maar het was dan ook voor fijnproevers. Het was gewoon af !

Jaak
Reviewed on: unknown

Een echte warme huiselijke sfeer, zeer vriendel...

Een echte warme huiselijke sfeer, zeer vriendelijke mensen mevrouw en dochter in de zaal en patron achter het fornuis, zeer lekkere foie gras en het gebakken kreeftje met tuinkruiden en voor mijn echtgenote de salade met langoustinestaartjes en de verse roggevleugel ....en een echte wijnbijbel, om niet meer te vergeten we komen zeker terug en willen dan in de mooie tuin zitten bij beter belgisch weer proficiat

philipphe
Reviewed on: unknown

Top! Niet echt goedkoop maar zijn geld meer...

Top! Niet echt goedkoop maar zijn geld meer dan waard! Eerlijke en kwaliteitsvolle keuken, ongedwongen sfeer in gezellig kader en fijne bediening. En een wijnkaart om u tegen te zeggen!

All reviews of this restaurant