Reviews for De Koetse

101 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
101 reviews
date score
Kris
Reviewed on: 10/03/2020
Kris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker gegeten en gedronken, Belgische...

Zeer lekker gegeten en gedronken, Belgische witte wijn was een verrassende ontdekking. Heel joviale bediening, een aanrader!

Patrick
Reviewed on: 08/03/2020
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten , vlotte en vriendelijke service...

Lekker eten , vlotte en vriendelijke service , maar als we de volgende keer een tafel reserveren gaan we wel vragen om in de kleine ruimte te mogen zitten , er waren 2 groepen aanwezig daardoor veel lawaai , we konden niet verstaan wat we tegen elkaar wilden zeggen spijtig . Maar anders zeker voor herhaling vatbaar , ze zullen ons daar nog zien

Kris
Reviewed on: 01/03/2020
Kris recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

prima service, lekker eten, gezellig kader,prij...

prima service, lekker eten, gezellig kader,prijs kwaliteit,.....

Dirk
Reviewed on: 27/02/2020
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel hartelijke ontvangst. Gezellig kader....

Heel hartelijke ontvangst. Gezellig kader. Lekker eten. Prijs kwaliteit top!

Carine
Reviewed on: 24/02/2020
Carine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

gezellig en heel lekker...

gezellig en heel lekker

Erwin
Reviewed on: 20/02/2020
Erwin recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eerlijke gerechten voor een eerlijke prijs....

Eerlijke gerechten voor een eerlijke prijs. Goede bediening.

Rik
Reviewed on: 20/02/2020
Rik recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Snelle en vriendelijke bediening en lekker...

Snelle en vriendelijke bediening en lekker eten.

Sascha
Reviewed on: 19/02/2020
Sascha recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Les repas étaient très bons et l'atmosphère...

Les repas étaient très bons et l'atmosphère du restaurant nous plaisait. Or, les quantités dans les menus étaient largement suffisantes, voire trop. (Par exemple une entrée de saumon fumé avec au moins 4 tranches de saumon est presque suffisante pour un repas, puis le plat principal et on n'avait presque plus de place pour le dessert) Puis, le service était tout à fait acceptable, mais d'abord 3 différents serveurs nous ont stressés pour faire un choix, tandis qu'ensuite, les durées entre les différents plats me semblaient trop longues. En effet, nous nous sommes demandés si on ne nous avait pas oubliés après le plat principal. Malgré tout, c'était quand même une agréable soirée.

Dirk
Reviewed on: 20/01/2020
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Prijs / kwaliteit zeer goed , correcte en vrien...

Prijs / kwaliteit zeer goed , correcte en vriendelijke bediening, zeer goeie smaken , een lekkere huiswijn

Marie- Jeanne
Reviewed on: 20/01/2020
Marie- Jeanne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening. Voldoende tijd tussen...

Vriendelijke bediening. Voldoende tijd tussen de verschillende gerechten, waardoor je meer kunt genieten van het totale plaatje. Dank je wel. Tot nog eens.

date score