Reviews for De Nisse

56 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
56 reviews
date score
sandy
Reviewed on: unknown

Best gezellig en sfeervol. Vriendelijke bedieni...

Best gezellig en sfeervol. Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit ok. Zeer lekker. Voor mij mochten de porties echter net een tikje groter zijn, maar ik ben dan ook een grote eter... Probeer zeker eens de scampi's op Indische wijze!!

placeholder
Roger
Reviewed on: unknown

Samen met mijn echtgenote hebben we op woensda...

Samen met mijn echtgenote hebben we op woensdag 11/08/2010 hier heerlijk gegeten..Zeer vriendelijke bediening en een gezellige sfeer,.Zeker de verukkelijke bearnaise saus proberen.Zeker zijn prijs waard.Brigitte en Roger uit Tessenderlo

placeholder
Roger
Reviewed on: unknown

Heb vergeten in mijn vorige beschrijving mijn...

Heb vergeten in mijn vorige beschrijving mijn persoonlijke appreciatie te vermelden.Sorry Brigitte en Roger

Conny
Reviewed on: 14/08/2017
Conny recommends this restaurant for: Couples, Kids, Gastronomy, Price/quality

Zeer smakelijk gekookt. Een uur wachten is...

Zeer smakelijk gekookt. Een uur wachten is iets te lang. Misscien kost de gepofte aardappel veel bereidingstijd?

Tim
Reviewed on: 06/02/2018

Was niet open...

Was niet open

DE BAERE
Reviewed on: 11/02/2018
DE BAERE recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Een aangenaam restaurant, mooi kader en zeker...

Een aangenaam restaurant, mooi kader en zeker ruim genoeg; De bediening is rustig en uitstekend alsook de kwaliteit is uitmuntend. De tweede keer dat we komen en we komen zeker terug. Gaan dit ook doorvertellen.

Jonathan
Reviewed on: 19/03/2018
Jonathan recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Leuk personeel en aangename en gezellige settin...

Leuk personeel en aangename en gezellige setting. Eten was zeer lekker en kon de verwachtingen voor een lekker potje fondue zeker inlassen. Ik ben fan!

Anaïs
Reviewed on: 26/03/2018
Anaïs recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Uitermate lekker en heel vriendelijke en attent...

Uitermate lekker en heel vriendelijke en attente bediening ! Heel gezellig kader ook . Het persoonlijk contact met de chef kok aan tafel wordt ten zeerste gewaardeerd ! We gaan zeker nog terug !

Hannes B.
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 26/03/2018
Hannes B. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel vriendelijke bediening, het eten was heel...

Heel vriendelijke bediening, het eten was heel lekker, vers en met liefde gemaakt!

Annick
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 26/03/2018
Annick recommends this restaurant for: Couples, Kids

Heel warm onthaal en persoonlijke bediening....

Heel warm onthaal en persoonlijke bediening. Rustig kader, relaxe omgeving.

date score