Reviews for Le Chef Et Moi

79 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
79 reviews
date score
Elke P.
Reviewed on: 16/01/2019
Elke P. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten...

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de fijne sfeer in het restaurant. De gastvrouw was correct maar was eerder afstandelijk, dit als mogelijk verbeterpuntje. Maar zoals gezegd: wij zijn tevreden en komen zeker bij gelegenheid terug.

Karine E.
Reviewed on: 05/11/2018
Karine E. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

cadre agréable, qualité produit au top, cuisine...

cadre agréable, qualité produit au top, cuisine excellente, service très bien.

Van Eechaute
Reviewed on: 05/11/2018
Van Eechaute recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Qualité des produtis servis , accueil impeccabl...

Qualité des produtis servis , accueil impeccable et en français . Tout était parfait . A recommander sans problème

Fleener A.
Reviewed on: 18/08/2018
Fleener A. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

The best meal we have eaten in Europe...

The best meal we have eaten in Europe

placeholder
Chris
Reviewed on: 14/06/2018
Chris recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Grandioos

Zalig lekker eten Ontvangst en bediening van de hoogste kwaliteit Met dank voor een uitzonderlijke maaltijd

dominique
Reviewed on: 04/06/2018
dominique recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Cadre très agréable, produits de qualité....

Cadre très agréable, produits de qualité.

Patrick G.
Reviewed on: 09/05/2018
Patrick G. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Oui ambiance feutrée Menu très agréable Nous...

Oui ambiance feutrée Menu très agréable Nous avons aimé les plats proposés Nous avons passé une très belle soirée

Rïk N.T.
Reviewed on: 19/02/2018
Rïk N.T. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Geen "verwondering", wel correcte gerechten....

Geen "verwondering", wel correcte gerechten. Amuse-geule innig triest. Huiswijn en cava (maar net fris) ongedocumenteerd en zonder karakter. Weinig klanten voor een super drukke dag - enige klant om 12:00u. (ps: parkeergeld degoutant hoog - maar dat ligt niet aan de chef). Bediening zonder chichi, maar ook niks extra. Prettige interieur en bistro goed gelegen. Een quotering van 9.0 is er absoluut over! 7.5 is eerder correct. Volume muzak was er net iets over om echt rustig te zijn. Voor 100€ (2 pers) verwachten we meer initiatief van de keuken.

Erwin B.
Reviewed on: 15/02/2018
Erwin B. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede prijs kwaliteit. Rustig en aangenaam...

Goede prijs kwaliteit. Rustig en aangenaam kader.

date score