Bistro Christophe

update restaurant details
Garenmarkt 34 8000 BRUGES
Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Every noons, Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Frederik
Frederik recommends this restaurant for: Gastronomy

Keuken open tot 01.00u, ideaal

Super lekker restaurant, open keuken, verse producten! Goede bediening en mooie inrichting! Verschillende malen al geweest en iedere keer super content naar huis! Just love this resto!!!!!

Marc

Het was niet de eerste keer en al zeker niet...

Het was niet de eerste keer en al zeker niet de laatste keer. Telkens worden we verrast door het smakelijke eten, de vriendelijke bediening en de vakkundig samengestelde wijnkaart. Voeg daarbij dat het er altijd aangenaam druk is en je beseft dat dit een juweeltje van een adres is; zowel 's avonds als veel later. Een tip. Ik weet dat het zeer cliché klinkt maar probeer als voorgerecht eens de tomaat garnaal. Al de rest is ook zeer lekker maar dit neem ik elke keer weer.

ELS

Om middernacht heb je niet veel keus in Brugge...

Om middernacht heb je niet veel keus in Brugge om nog iets te vinden dat verzorgt en lekker is, bij Christophe vind je het tegenovergestelde. Een gezellige bistro met klassieke gerechten, zeer lekkere vissoep en garnaalkroketten, prachtige zeetong en zeer lekkere kalfszwezerikken een nacht aanrader beetje prijzig maar ja snachts is er in brugge weinig keuze. Gewoon Lekker

Marc

Super gezellige drukte, aantrekkelijke kaart,...

Super gezellige drukte, aantrekkelijke kaart, zeer vriendelijke bediening. Wat wil je nog meer? De gerechten zijn eenvoudig maar heel lekker en met zin voor variatie. Niet zoals in zoveel restaurants de obligate scampi's en biefstukken. Lekker.

marc

uitstekende, eenvoudige en eerlijke keuken,...

uitstekende, eenvoudige en eerlijke keuken, uitstekende bediening.

severine

Klein, gezellig, traditionele kaart maar heel...

Klein, gezellig, traditionele kaart maar heel lekker klaargemaakt. Heel handig, want de keuken blijft lang open!

NICO

Topbistro. Smaakvolle en topverse producten...

Topbistro. Smaakvolle en topverse producten zonder bla ba. Geen keukengeheimen want je kan het hele kookproces volgen. Sympathieke uitbating en gezelling doch klein kader. Opgelet ..... Ik heb verschillende mensen van een kale reis zien terugkeren omdat ze niet hadden gereserveerd

Alain

Klein maar gezellig en mooi ingericht restauran...

Klein maar gezellig en mooi ingericht restaurantje, waar je de Chef zijn gerechten ziet klaar maken. Het eten is zeer lekker, mooie porties en wordt vers klaargemaakt zodat je eventjes moet wachten. Voor een nachtbistro meer dan de moeite waard, vooraf reserveren is wel aangeraden.

All reviews of this restaurant