Reviews for De Jonkman

17 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
17 reviews
date score
placeholder
VALENTINA
Reviewed on: unknown
VALENTINA recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

GEWOON TOP/ VOOR ONS 3 STERREN WAARD

Wij werden hier zeer vriendelijk ontvangen, het eten was subliem, iedereen verwijst maar naar Sergio Herman maar ik vind dat deze chef intussen toch zijn eigen stempel drukt op zijn keuken en die is fantastisch, de sfeer was zeer aangenaam, ruimte genoeg tussen de tafeltjes om de privacy te garanderen, personeel en gastvrouw weten perfect hoe je het de gasten naar hun zin moet maken, de wijnen zeer goed gekozen. Een toppertje, zie hier volgend jaar nog een ster bij komen.

Marc
Reviewed on: unknown

2 sterren verdien je niet zomaar. Dat is ook...

2 sterren verdien je niet zomaar. Dat is ook hier duidelijk. Zonder meer schitterend. Keuken, service, alles is tot in de puntjes verzorgd. En de chef blijft daar ongelooflijk bescheiden bij: grote klasse.

jules
Reviewed on: unknown

300 kilomètres aller retour, mais, pour aller...

300 kilomètres aller retour, mais, pour aller manger dans cette merveilleuse maison de bouche, c'est un vrai plaisir !

Nadine
Reviewed on: unknown

Helaas konden we wegens het slechte weer niet...

Helaas konden we wegens het slechte weer niet genieten van het prachtige terras van dit restaurant. Kwaliteit van wijnen en gerechten was uitstekend en is niets op aan te merken, maar het ontbrak een beetje aan hartelijkheid tijdens ontvangst en bediening wat de gehele ervaring voor de toch wel dure prijzen voor ons hier niet voor herhaling vatbaar maakt.

jules
Reviewed on: unknown

cinquième ou sixième passage dans ce superbe...

cinquième ou sixième passage dans ce superbe établissement, 140 km pour manger aussi sublimement ne semble pas trop long; le sourire de Sandra, la qualité du srvice - nous sommes francophones et apprécions le français du service - et, surtout la cuisine de Philippe, à quand la deuxième étoile ?

dereu
Reviewed on: unknown

la perfection !!!!!!!!!!!! superbe repas et...

la perfection !!!!!!!!!!!! superbe repas et un service de grande classe

Marianne
Reviewed on: unknown

Een zeer aangename ervaring. Echt het beste...

Een zeer aangename ervaring. Echt het beste eten dat ik al heb mogen proeven. Je wordt er rijkelijk verwend met tal van aperitiefverrassingen zodat je eerste honger al weg is om ten volle te genieten van het degustatiemenu. Ook een mooi assortiment met wijnen per glas. Het is prijzig maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Jurgen
Reviewed on: unknown

Benadert de perfectie....

Benadert de perfectie.

jules
Reviewed on: unknown

premier passage, mais certainement pas dernier...

premier passage, mais certainement pas dernier chez ce merveilleux cuisinier; cuisine de rêve: plats goûteux, recherche dans la présentation, tout y est; nous sommes francophones, tout le monde fait son possible pour parler au mieux français, après le Oud Sluis, à Sluis, c'est le meilleur restaurant que nous ayons visité, on sent que Filip y a passé quelques années

Marc
Reviewed on: unknown

Wat een schitterend restaurant. De chef kan...

Wat een schitterend restaurant. De chef kan niet ontkennen dat hij een volgeling is van Sergio Herman van Oud Sluis maar wie zal hem dat kwalijk nemen. De service is voortreffelijk; zeer aanwezig maar nooit opdringerig en ook niet stijf. Het interieur strak en sfeervol. Ruime bemeten tafels zorgen voor een sfeer van gezelligheid. Maar voor alle duidelijkheid wil ik toch preciseren dat ik er nog steeds zou gaan eten als de service grof zou zijn, het interieur aftands en de tafels vervangen zouden worden door lange gemeenschappelijke planken op schragen, want wat op het bord komt is hemels. Meer hoef ik daar niet over te zeggen. Ga er heen voor de bevestiging. Nog een laatste positief punt: de wijnkaart; die is een toonbeeld van gezond verstand. Geen aankoopprijs maal oneindig maar een correcte verhouding. Daarom dat de prijs van het menu hoger zou mogen zijn. Maar dat is niet noodzakelijk want terugkeren doen we zeker.

date score