Reviews for De Jonkman

17 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
17 reviews
date score
JOHN
Reviewed on: unknown

Prachtig restaurant,waar men steeds goed ontvan...

Prachtig restaurant,waar men steeds goed ontvangen wordt.Zeer gevarieerde kaart,de ervaring van de chef vindt je in ieder bord terug,de wijnkaart mag er ook zijn.Het is er zeer aangenaam tafelen,de bediening is er vlot en verzorgd.Prijs-kwaliteit echte top.

JOHN
Reviewed on: unknown

Nog maar eens zeer lekker;asperges met serrano...

Nog maar eens zeer lekker;asperges met serranoham,lauwe zalm met stoemp van spinazie, ganzelever met appeltjes namen we als voorgerecht. Als hoofdgerecht namen we kwarteltjes,scampi met griekse pasta,lotte en DE specialiteit van de chef"jonge duif"gewoon subliem. En wat het verschil maakt is dat je verschillende toppers aan betaalbare prijzen terug vind op de wijnkaart,zo dronken wij een Talbot 1985 aan 80 €.Deze zaak is zeker een aanrader voor iedereen die lekker wil eten aan zeer betaalbare prijzen.

Agnes
Reviewed on: unknown

Men heeft geen menu's maar een zeer goede formu...

Men heeft geen menu's maar een zeer goede formule met keuze uit voor-en hoofdgerechten.Zeer goede prijs/kwaliteit.Gezellig kader en een toffe maître.Pluspunt geen parkeerproblemen

mimi
Reviewed on: unknown

prachtige culinaire hapjes om te starten, volge...

prachtige culinaire hapjes om te starten, volgende gerechten een schilderij van presentatie en een uitgebalanceerde smaak, waar de kok zijn smaken laat uitkomen, tot het dessert was het een culinaire hoogstand, vriendelijke en professionele bediening, mooie wijnkaart. allen daargeen om de jonge starters te stimuleren naar een volle zaal mimi en anton

mimi
Reviewed on: unknown

vernieuwende trend, heel mooi uitgesproken...

vernieuwende trend, heel mooi uitgesproken smaken, een streling op de tong en voor het oog, afgewerkt

Volker
Reviewed on: unknown

jonkman fonkelt als een nieuwe ster aan het...

jonkman fonkelt als een nieuwe ster aan het west vlaamse culinaire firmament. nochtans had de ietwat stroeve verwelkoming door gastvrouw Sandra ons meteen met negatieve vibes opgezadeld, maar algauw bleek dit ongegrond. van bij de aperotapas wordt duidelijk dat de jonge chef een "Oud Sluis"-verleden heeft en daar zijn we uiteraard niet rouwig om. we kiezen voor het zomermenu en worden beloond met een amalgaam van diverse inventieve gerechtjes waarbij het samengaan van de verschillende smaken ons telkens weer in vervoering brengt. ook het door ons samengestelde wijnarrangement (open wijnen per glas) is op niveau én daarenboven relatief betaalbaar. we stapten dolenthousiast de nacht in wetende dat deze Brugse youngsters samen met de jonge equipe van Kobe Desramault (In de Wulf) uit Dranouter het culinaire voortouw nemen hier in West Vlaanderen qua herdefiniëring van de hedendaagse keuken. echte genieters steunen deze jonge talenten en boeken nu reeds hun tafeltje. volker

Lien
Reviewed on: unknown

Wij hebben hier heel erg lekker gegeten. Perfec...

Wij hebben hier heel erg lekker gegeten. Perfecte en zeer verrassende combinaties zonder te overdrijven. Wij hadden het herfstmenu en dat was een voltreffer. Zonder meer lekker! Wij betaalden ongeveer 80 euro per persoon, echt alles erop en eraan... We komen hier zeker nog terug!

Marc
Reviewed on: unknown

Wat een schitterend restaurant. De chef kan...

Wat een schitterend restaurant. De chef kan niet ontkennen dat hij een volgeling is van Sergio Herman van Oud Sluis maar wie zal hem dat kwalijk nemen. De service is voortreffelijk; zeer aanwezig maar nooit opdringerig en ook niet stijf. Het interieur strak en sfeervol. Ruime bemeten tafels zorgen voor een sfeer van gezelligheid. Maar voor alle duidelijkheid wil ik toch preciseren dat ik er nog steeds zou gaan eten als de service grof zou zijn, het interieur aftands en de tafels vervangen zouden worden door lange gemeenschappelijke planken op schragen, want wat op het bord komt is hemels. Meer hoef ik daar niet over te zeggen. Ga er heen voor de bevestiging. Nog een laatste positief punt: de wijnkaart; die is een toonbeeld van gezond verstand. Geen aankoopprijs maal oneindig maar een correcte verhouding. Daarom dat de prijs van het menu hoger zou mogen zijn. Maar dat is niet noodzakelijk want terugkeren doen we zeker.

jules
Reviewed on: unknown

premier passage, mais certainement pas dernier...

premier passage, mais certainement pas dernier chez ce merveilleux cuisinier; cuisine de rêve: plats goûteux, recherche dans la présentation, tout y est; nous sommes francophones, tout le monde fait son possible pour parler au mieux français, après le Oud Sluis, à Sluis, c'est le meilleur restaurant que nous ayons visité, on sent que Filip y a passé quelques années

Jurgen
Reviewed on: unknown

Benadert de perfectie....

Benadert de perfectie.

date score