Reviews for Restaurant La Paix

40 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.3
40 reviews
date score
Glenn
Reviewed on: unknown

La Paix samenvatting

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door het personeel. Het interieur is weinig aantrekkelijk, doet denken aan een gerenoveerd café en met een beetje ongeluk kijk je uit op de drukke straat van een onaangename buurt. Bij een drukke service wordt het er zeer lawaaierig, waardoor je het gezelschap en de zaalverantwoordelijke moeilijk verstaat. De kaart werd niet toegelicht en de voorgerechten zijn schandalig hoog geprijsd. Deze zijn wel lekker van smaak, maar verantwoorden nog lang de prijs niet. Als hoofdgerecht namen we datgene waarvoor La Paix gekend is, de file puur steak. Het gepresenteerde bord was niet bepaald een streling voor het oog, de gemixte groenten passen niet bij een steak en ik ontbrak een originele, smaakvolle salade. Dit was eerder een bord voor het betere eetfestijn. De bestelde gerechten werden een beetje laat, maar wel met veel passie toegelicht. Bij een bezoek aan La Paix trek je best een volledige namiddag uit. We deden 2,5h over een voor- en hoofdgerecht.

placeholder
Kristof
Reviewed on: unknown
Kristof recommends this restaurant for: Gastronomy

Al jarenlang klant, maar nu toch wel verrast...

de voorbije jaren werden we in La Paix steeds opnieuw verrast door de brasserie gerechten op sterren niveau. Vandaag zijn we er na een tweetal jaar opnieuw geweest. Het interieur is veranderd, ongeveer de helft van de zitplaatsen zijn verdwenen, een leger personeel, maar geen klanten ( 6 tafels bezet, vroeger steeds volzet), bankjes werden ook voorzien voor de handtassen van de madammen. De sfeer is dus niet langer de bruine, Brusselse brasserie, in tegendeel. We kozen voor het surprise menu. U wordt niet geïnformeerd uit welke gerechten dit menu is samengesteld. Maar aangezien we in La paix zaten en de Josper al lekker geurde hadden we er alle vertrouwen in. Helaas is de chef's nieuwe stijl kleine en fijne visgerechten geworden. Bordjes in de stijl van the Jane, lekker maar zo schandalig weinig... we hebben 4 gangen groenten en vis bordjes gekregen, als hoofdgerecht een stukje Bresse kipfilet. Scheel van honger ( zelfs op het brood zijn ze zuinig) hebben mijn vrouw en ik nog een extra hoofdgerecht (onglet) bij besteld. Dit was heel lekker, dat mag natuurlijk ook wel aan 45 euro p.p. Kortom, we hebben lekker gegeten, maar voor dit soort eten ben je beter en vooral goedkoper in andere sterrenrestaurants. Zijn a la Carte gerechten zijn nog steeds top, maar duur ( voorgerechten kosten gemiddeld 40 a 50 euro), de menu's zijn eerder een showcase van mr. Martin zijn kunde met vis en vergeten groenten en kruiden.. Jammer want voor zo'n soort keuken bestaan er al genoeg andere toppers..

placeholder
Jan Maes
0 Favorites
1 Reviews
Reviewed on 06/10/2015

Ben het 100 procent met u eens.Gaan er voorlopig niet terug.Het heeft zijn eigenheid verloren.

jack
Reviewed on: unknown

ce sera le premier..et le dernier repas dans...

ce sera le premier..et le dernier repas dans ce resto que je fréquentais auparavant au temps de sa splendeur populaire. A trop vouloir se pousser du col avec une cuisine compliquée et aux prix surfaits on s'expose aux critiques.Accueil et service stéréotypé et bruyant , longue attente pour les plats malgré un personnel pléthorique, addition salée et refus de la carte de crédit pour un petit complément de cafés à 16 euros! A déconseiller vivement à tous nos amis.

Philippe
Reviewed on: unknown

Ontgoocheld

Het was inderdaad een verrassingsmenu. Zeven gangen waarvan maar liefst vijf met (een beetje) vis... Het enige gerecht met (een beetje) vlees werd dan nog zo goed als koud opgediend. Niet met honger vertrokken maar wel met goesting naar een sappig stuk vlees met VERSE frieten.

george
Reviewed on: unknown

Quelques petites erreurs de service mais très...

Quelques petites erreurs de service mais très vite ratrappées par beaucoup d'attention, de gentillesse et de simplicité. Cotes de boeuf exceptionnelles malgré des frites trop grasses et une sauce de salade qui rappelle sodexo; de l'espace et un beau cadre; des prix plus élevés que sur le site mais qui restent raisonnables; bref une étoile pour le service et la viande au feu de bois mais pas plus

Dick
Reviewed on: unknown

We zijn speciaal uit Nederland gekomen om julli...

We zijn speciaal uit Nederland gekomen om jullie restaurant te bezoeken. Mijn disgenoot was vorige maand al eens geweest. Wat een geweldig restaurant. Alles is goed. We hebben de wijnkeus overgelaten aan de wat oudere heer. Was erg goed, een allemansvriend met klasse. Mijn vegetarische vriendin neem ik maar niet mee. Tot snel. Dick

Patrick
Reviewed on: unknown

Ferm stuk rood vlees en andere belgische specia...

Ferm stuk rood vlees en andere belgische specialiteiten

André
Reviewed on: unknown

Re-Découverte depuis "l'étoile" - les produits...

Re-Découverte depuis "l'étoile" - les produits proposés sont de qualité - belle présentation - ambiance brasserie populaire - mais je reste quand même sur ma faim ! - le déplacement vaut-il vraiment la peine ?

eddy
Reviewed on: unknown

Lekker vlees, goede wijnkaart. Veel te veel...

Lekker vlees, goede wijnkaart. Veel te veel lawaai in de brasserie. Het personeel moet zelfs roepen om zich verstaanbaar te maken. Meer van verwacht. Verdient zijn ster niet volgens mij (maar wie ben ik).

Jos
Reviewed on: unknown

Goede brasserie. Redelijk gebrekkelijke servic...

Goede brasserie. Redelijk gebrekkelijke service voor een éénster restaurant. Als brasserie geslaagd doch zonder meer ambitie. Niet geweldig overtuigend te meer dat zij toch een ster te verdedigen hebben. Zeer rumoerige sfeer.

date score