Reviews for 't Wit Kasteel

408 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
408 reviews
date score
Liliane
Reviewed on: 22/06/2019

Heel mooie interieur...

Heel mooie interieur

Luc
Reviewed on: 11/06/2019
Luc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zoals altijd... alles dik oké....

Zoals altijd... alles dik oké.

Jan
Reviewed on: 24/05/2019
Jan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Vlotte bediening in mooi kader. Konden zelf...

Vlotte bediening in mooi kader. Konden zelf beslissen hoe snel of traag de gerechten geserveerd werden.

Nathalie
Reviewed on: 16/05/2019
Nathalie recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Beste, Bediening heel vriendelijk, kwam vragen...

Beste, Bediening heel vriendelijk, kwam vragen of we iets langer wilden aperitieven of onmiddellijk eten. Gerecht (huisgemaakte pasta met gamba's en truffel) was super lekker! Mvg, Nathalie

Johan
Reviewed on: 15/05/2019
Johan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

bediening was vlot lekker eten...

bediening was vlot lekker eten

Peter
Reviewed on: 14/05/2019
Peter recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

heel verzorgd, heel lekker...

heel verzorgd, heel lekker

Carlier S.
Reviewed on: 14/05/2019
Carlier S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Mooie, gezellige ruimte, vriendelijk personeel...

Mooie, gezellige ruimte, vriendelijk personeel !! Heel lekker gegeten

Tamara
Reviewed on: 13/05/2019
Tamara recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Er is parking op het domein = handig. Mooie...

Er is parking op het domein = handig. Mooie entree. Mooie zaal met goeie stoelen. Stijlvol en gezellig interieur. De bediening was vlot. Het eten was lekker. Wij waren niet zo'n fan van de zeer dunne frietjes. Wij hebben liever dikke frieten. Maar dat is een keuze die ze moeten maken. Ook het dessert was overheerlijk: een perfecte moeulleux.

Ulla P.
Reviewed on: 13/05/2019
Ulla P. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hebben lekker gegeten in een aangenaam kader...

We hebben lekker gegeten in een aangenaam kader. Er werd vlot en vriendelijk bediend! We komen graag terug.

Carine
Reviewed on: 12/05/2019
Carine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vuile glazen, onvriendelijke mevrouw die ons...

Vuile glazen, onvriendelijke mevrouw die ons bediende. Onverzorgde vanille ijs met aardbeien.

date score