Reviews for Parazaar

560 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
560 reviews
date score
Katia
Reviewed on: 21/06/2020
Katia recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

the quality decreased comparing to my previous...

the quality decreased comparing to my previous time. goat chss salad: good deco but no flavor

jan
Reviewed on: 24/07/2018
jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Veel te lange wachttijden. Bestelling opgenomen...

Veel te lange wachttijden. Bestelling opgenomen na 30 minuten. Dan nog 10 minuten wachten op drank.

Serafine
Reviewed on: 22/04/2018
Serafine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bediening was heel erg grof. We hadden geres...

De bediening was heel erg grof. We hadden gereserveerd voor 3 personen. Tafeltje van 2 was opgezet voor 3, wat al uiterst krap was. Gelukkig was 1 van ons iets later dan voorzien. In tussentijd bestelden we 2 gin tonics (14euro) en een bordje “luxe tapas” (20euro) die eigenlijk voor 80% bestond uit vettige gefrituurde snack (dus de “luxe” in de “luxe tapas” ontging ons). Er werd aangedrongen om snel hoofdgerecht te bestellen en toen dat blijkbaar niet snel genoeg gebeurde werd er steen en been geklaagd dat we te weinig bestelden. Dus werd er een hoofdgerecht besteld voor de 3e persoon aankwam. Ironie boven ironie, toen de derde ons vervoegde mocht hij echter geen hoofdgerecht bestellen. Het hoofdgerecht was een kleine portie (dus een geluk dat we ons volgestopt hadden met de gefrituurde snacks) Al bij al was de ervaring uiterst gemiddeld en is het wegens het groffe gedrag van de bediening geen aanrader. Jammer want er zat meer potentieel in deze zaak

Sientje
Reviewed on: 07/07/2019
Sientje recommends this restaurant for: Groups

Door dat het terras uit stond buiten was er...

Door dat het terras uit stond buiten was er binnen weinig tot geen sfeer, geen aangepaste muziek geen gedekte tafel, geen kaarsje op tafel... het grootste deel was ook leeg doordat de tafels en stoelen buiten stonden. Mijn( scampi curry) was érg lekker, dat van mijn vriendin was nogal gewoontjes. Ook de tafel naast ons hoorden we hun ontevreden uiten over de gerechten. Erg jammer want dit was de eerste kennismaking met Parazaar van mijn vriendin en ze was niet geneigd om nog eens terug te komen. Wel zeer vriendelijke bediening al had ik de indruk dat ze toch wat onderbemand waren.

Kenneth
Reviewed on: 09/03/2018
Kenneth recommends this restaurant for: Groups

Ondermaats gegeten met als gevolg dat we het...

Ondermaats gegeten met als gevolg dat we het sterk overprijsd vinden. Zurige huiswijn (Fontareche), waarschijnlijk al te lang geopend want die wijn is op zich best ok.

Hilde
Reviewed on: 29/07/2020
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was een tijdje geleden maar het eten was...

Het was een tijdje geleden maar het eten was zoals de voorbije keren weer top! Een palet van smaken op je bord, het was echt genieten. We hadden ook een heel veilig gevoel, alle covid- maatregelen werden strikt nageleefd. We duimen heel hard dat de horeca mag open blijven.

Cindy
Reviewed on: 29/03/2019
Cindy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker, vriendelijke bediening, goede...

Heel lekker, vriendelijke bediening, goede wijnkeuze!

Erika
Reviewed on: 29/12/2018
Erika recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede bediening, lekker eten (pasta parazaar...

Goede bediening, lekker eten (pasta parazaar gegeten). Was wel vrij zwaar, maar lekker van smaak! Grote hoeveelheden.

Caroline
Reviewed on: 15/09/2018
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten was fantastisch. Jammer dat er zoveel...

Eten was fantastisch. Jammer dat er zoveel lawaai was. Kan opgelost worden met panelen...

Arlette
Reviewed on: 16/05/2018
Arlette recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was ok. Behalve bij enkele gerechten...

Alles was ok. Behalve bij enkele gerechten té veel olijfolie...misschien afzonderlijk kannetje met de olie of venigrette erbij zetten...

date score