Reviews for Falstaff

30 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
30 reviews
date score
Evi W.
Reviewed on: 08/06/2018
Evi W. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaura...

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaurant gedeelte komt. Salade Fallstaf duur volgens wat we krijgen.

Anne
Reviewed on: 24/04/2018
Anne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was zeer lekker. De bediende was vrien...

Het eten was zeer lekker. De bediende was vriendelijk, geduldig en attent. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kirsten
Reviewed on: 01/04/2018
Kirsten recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijde...

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijden. Super!

Cathy
Reviewed on: 27/03/2018
Cathy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rusti...

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rustig eerst een aperitiefje drinken aan de bar, zonder dat je opgejaagd wordt om aan tafel te gaan. Het eten zelf is geen grote wauw, maar wel lekker. De porties zijn aan de grote kant. De bediening is super vriendelijk!

Tim
Reviewed on: 25/03/2018
Tim recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Super vriendelijke gastvrouw!!!...

Super vriendelijke gastvrouw!!!

Stefanie
Reviewed on: 04/03/2018
Stefanie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super lekker eten! Zowel de vis als het vlees,...

Super lekker eten! Zowel de vis als het vlees, echt heerlijk! Lekkere frietjes, lekkere sausjes... Ruime porties! Ook de bediening heel vriendelijk! Leuke ambiance in de bar om nog iets te drinken...We hadden een super avond!

Sam
Reviewed on: 14/01/2018
Sam recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

In het algemeen een aangename ervaring met...

In het algemeen een aangename ervaring met supervriendelijke bediening, lekker eten en zeker een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Veronique H.
Reviewed on: 16/12/2017
Veronique H. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, vriendelijk...

Lekker, vriendelijk

Linda
Reviewed on: 01/07/2017
Linda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hadden er een gezellig etentje. Vriendelijke...

We hadden er een gezellig etentje. Vriendelijke bediening. De meningen over de kwaliteit van het eten waren verdeeld. Des goûts et des couleurs on ne discute pas.

Marc
Reviewed on: 02/05/2017
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Erg goede service, mooi en sfeervol interieur...

Erg goede service, mooi en sfeervol interieur en goede prijs-kwaliteitverhouding. Tevreden buiten gegaan.

date score