Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Tuesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.7 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
VERA
Reviewed on: unknown

Onevenwichtige bediening, menu.

Spijtig dat lekkere producten (tong, tarbot en sint-jacobschelpen) in kleine hoeveelheden zonder gevoel voor presentatie op de (soms te klein, bijna altijd met stukken af)borden komen, elke keer vergezeld van een blaadje sla en een minitomaatje. Geen variatie in de begeleiding van de visgerechten,één (1) opogerold tongreepje met een kwak puree en sla als hoofdgerecht! Begeleidende wijn wordt karig geschonken in hele kleien glaasjes. UIt jovialiteit (!)giet de patron een geutje champage uit zijn glas in de half gevulde glaasjes van de gasten.De gastvrpouw is ronduit ongeïnteresseerd, de inrichting slordig en rommelig. Alleen de smaak van de tarbot en het ene tongreepje blijven overeind. Spijtig.

Philippe
Reviewed on: unknown

Gemoedelijk en vlot restaurant. Menu's kunnen...

Gemoedelijk en vlot restaurant. Menu's kunnen vlot aangepast worden naargelang het aanbod. Uitstekende wijnen.

FREDERIC
Reviewed on: unknown

16 /08/2009 JE TROUVE LA CUISINE RESZ SOIGNEE...

16 /08/2009 JE TROUVE LA CUISINE RESZ SOIGNEE ET RAFINEE EN PLUS POUR LES AMATEURS DE BONS VINS ,UNE BELLE CARTE A DES PRIX ABORDABLE .LE TOUT SERVI DANS UNE AMBIANCE CONVIVIALE

Lieven
Reviewed on: unknown

Voorbeeldig hoe die patron zijn klanten weet...

Voorbeeldig hoe die patron zijn klanten weet te verwennen met allerlei attenties, joviaal, gastvrijheid in de macht! Zijn rivierkreefjes zijn zeker een extra vermelding waard. Prijs/Kwaliteit uitstekend.

Marcel
Reviewed on: unknown

Uiterst gezellig restaurant, lekkere keuken...

Uiterst gezellig restaurant, lekkere keuken (fantastische fazant geproefd) en een patron die u 'zoals thuis' laat voelen. Het was er meer dan druk, en dus nogal lawaaierig, maar toch heb echt genoten.

placeholder
Everaert
Reviewed on: unknown

u voelt zich hier direkt thuis de keuken is...

u voelt zich hier direkt thuis de keuken is er uitstekend men probeert altijd uw keuzes te realiseren de patron probeert altijd zijn klanten op te vrolijken ik ga er nu voor de tweede keer mijn verjaardag vieren met mijn familie doe zo voort

All reviews of this restaurant