placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Thursday + Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.8 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Linda
Reviewed on: unknown
Linda recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Price/quality

Tof !

Groot terras waar het aangenaam vertoeven is op zomerse dagen. Tot groot jolijt van de kinderen lopen super-aaibare konijntjes vrij rond op het aanpalende grasperk. Ondanks de drukte, vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten voor correcte prijzen. Aanrader !

Marc
Reviewed on: unknown

het laatste avondmaal

Om het verlof te beëindigen in een gezellige tuin, 20 minuten om een kaart te krijgen, evenveel om het aperitief te bekomen waarbij de kelner het verschil niet kent tussen een - rode - Kirr en een - bruinzwarte - Picon vin blanc, en dan een halfuur vooraleer een steak verschijnt, saignant gevraagd en compleet doorbakken opgediend. Deze wordt weliswaar vervangen maar de wachttijd voor de tafelgenoot loopt eveneens op, waarbij haar bord, slibtongen, warm gehouden wordt en de kwaliteit dus ook niet verbeterd. Het excuus van " Het is druk" en de "vergoeding" van een glas bier en een glas water gratis .... Het was niet ons eerste ervaring met een 'trage' bediening alhier, maar ... Als men niet in staat is een bezetting van 40 man, met uiterst eenvoudige gerechten, tijdig en correct te bedienen, beperkt men zijn tafels of gaat men terug naar de hotelschool. Wanneer gaan wij in het Belgisch Horecalandschap stoppen met de klant als een gemakkelijke prooi te benaderen?

Marnix
Reviewed on: unknown

Vriendelijke bediening, gezellig interieur...

Vriendelijke bediening, gezellig interieur en goede, constante kwaliteit Prima adres

placeholder
Marie-Claire
Reviewed on: unknown

We kunnen maar beamen wat Luc zegt: lekker...

We kunnen maar beamen wat Luc zegt: lekker eten maar service is op laag pitje. Bij het telefonisch reserveren zou men al een beetje vriendelijker mogen zijn, ter plaatse, prachtig decor maar alhoewel er weinig volk was duurde het meer dan 10 minuten vooraleer men ons de kaart bracht. Een glimlach vanwege de dame des huize zou ook aangenamer zijn.

luc
Reviewed on: unknown

Voor de eerste maal dit restaurant bezocht,qua...

Voor de eerste maal dit restaurant bezocht,qua prijs/kwaliteit vond ik het top. Maar qua service liep het heel chaotisch, wel vriendelijk maar niets meer(eerder afstandelijk). Buiten aperitief genoten en binnen stond ons wachtbordje,duurde heel lang voor de tafels werden afgeruimd,bij buiten gaan geen gastvrouw gezien,trouwens maar 1 maal gezien bij opnemen van de aperitief enz.. Eten was heel lekker maar toch een domper van de service,spijtig. Nog dit ,heel mooi interieur zoals op de website te zien is.

Stefan
Reviewed on: unknown

goed restaurant, lekker eten, bediening was...

goed restaurant, lekker eten, bediening was in orde enkel de aperitief van het huis viel wat tegen maar we gaan zeker nog terug om bij mooier weer eens op het terras te zitten met de kinderen

Dirk
Reviewed on: unknown

Een ontdekking! een fijn terras met ruimte...

Een ontdekking! een fijn terras met ruimte en een zeer verzorgde bediening. Het eten was uitstekend: voorgerecht en hoofdgerecht.

Geert
Reviewed on: unknown

Best aangenaam restaurantje, een fijne kindertu...

Best aangenaam restaurantje, een fijne kindertuin met springkasteel, schommel en ander leuk materiaal. Eten is niet echt fijn maar zeker goed van kwaliteit. Goede en aangename bediening. De inkleding is wat saai maar toch redelijk gezellig.

Jessika
Reviewed on: unknown

Prachtig interieur, zeer netjes en kindvriendel...

Prachtig interieur, zeer netjes en kindvriendelijk! Lekker eten en fijne verse frietjes!!! Op een warme dag moet het aangenaam vertoeven zijn op het terras. Het was er 's middags al gezellig dus moet het 's avonds nog beter zijn. Een aanrader in de streek...

geert
Reviewed on: unknown

'tLushof is zijn naam waardig. Het is er gezell...

'tLushof is zijn naam waardig. Het is er gezellig vertoeven voor een knabbel, een lekkere suggestie of een keuze uit de kaart. Philip en Sandrine houden van een praatje en in de latere uurtjes maken ze zeker tijd vrij om te genieten met de klanten. Sandrine zorgt er steeds voor dat de brasserie mooi en gezellig oogt en heeft veel smaak! Een brasserie die een 10/10 verdient. Je moet er zeker eens langs gaan ...en je zult zeker nog terug gaan!

All reviews of this restaurant