Reviews for D'hoeve

69 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
69 reviews
date score
Jacques
This review is written after a reservation for the RestoDays édition étoilée
Reviewed on: 23/06/2017
Jacques recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Is zeer goed meegevallen. Zeer vriendelijke...

Is zeer goed meegevallen. Zeer vriendelijke bediening. Smaakvolle gerechten en de baby kreeft is super lekker. Zien ernaar uit om andere gerechten te gaan proeven.

Koen
This review is written after a reservation for the RestoDays édition étoilée
Reviewed on: 22/06/2017
Koen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Dit is een huis met een traditie voor gastronom...

Dit is een huis met een traditie voor gastronomie. Niks trendy, maar de gevestigde waarden. Mooi kader. Met het mooie weer konden we genieten onder de bomen in de sfeervolle stadstuin. Genieten.

placeholder
ellen
Reviewed on: unknown

héél lekkere keuken altijd!...

héél lekkere keuken altijd!

MARNIX
Reviewed on: unknown

Lekker eten en vriendelijke gastvrouw...

Lekker eten en vriendelijke gastvrouw

Dieter S.
Reviewed on: unknown

Niet zo goedkoop voor lunch maar wel heel lekke...

Niet zo goedkoop voor lunch maar wel heel lekker, vriendelijke bediening. we dachten ook dat lunch 's middags 22€ was voor resto days. prijs was uiteindelijk 33/pers maar kwaliteit en hoeveelheid maakte dit wel goed. hebben uiteindelijk met plezier betaald. komen wel eens terug..

placeholder
Laurent
Reviewed on: unknown
Laurent recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Zeer aangenaam ervaring!

Wat deed het deugd om nog eens een prachtig gedekte tafel te zien, het eten van top, de service aangenaam en familiaal, echt een leuk moment gehad.

Frank
Reviewed on: unknown

lekker gegeten

Zeer warm onthaal, ook al waren we wat later dan voorzien. Aperitief in de tuin genomen, mooi omgeving. Zeer lekker gegeten, het dessert hebben we ook in de tuin kunnen eten. Spijtig geen wijformule, een beetje duur, maar opnieuw zeer lekker. We hebben een zeer aangename namiddag gehad.

Katrien
Reviewed on: unknown

Geen wauwgevoel

Heel lang moeten wachten voor er iemand kwam om de kaart te brengen. Kaart van apero en dranken is er niet. Vrij dure dranken. Wel een wijnkaart beschikbaar. Maar je vraagt een wijn en dan brengen ze een andere (wel van hetzelfde huis) daar de gevraagde niet meer voorradig was. Het eten was lekker. Toch al veel beter gegeten. Ik denk niet dat we nog teruggaan.

Sacha
Reviewed on: unknown

29/03/2014

Over het algemeen een aangename avond. Pluspunten: eten was fijn en lekker Bediening was vriendelijk en constant aanwezig (wat ook als nadelig kan beschouwd worden, maar hier net niet het geval) Leuk om in een kleinere ruimte te kunnen zitten met een haardvuur. Minpunten: Plat water gevraagd, spuitwater gekregen Restodays menu op tafel was niet up to date. Vooral voor het dessert was dit een domper Interieur is nogal kitsh ouderwets en eigenlijk tegenstrijdig met het redelijk moderne menu. Dit zijn wat ons betreft geen zaken die een avond verpesten.

Pascal
Reviewed on: unknown

Degelijke middenklasse

Resto d'Hoeve heeft een klassiek interieur en dito bediening. De keuken is degelijk, verfijnd. Het aanbod aan wijnen is zeer ruim maar ook zeer duur (min 30 euro). Een restodays diner (29 euro) voor 2 personen kostte ons uiteindelijk 170 euro (extra's: glas champagne, fles wijn, 1 extra schotel, koffie). Goed, maar voor die prijs niet super en voldoende alternatieven. Dus "geen" niet te missen aanrader.

date score