Reviews for Il Punto

20 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
20 reviews
date score
aurélie
Reviewed on: unknown

:)...

:)

Nora
Reviewed on: unknown

Zeer lekker gegeten, maar jammer genoeg te...

Zeer lekker gegeten, maar jammer genoeg te duur voor wat we maar kregen. Normaal gezien krijg ik nooit alles op, maar deze keer ging ik met honger van tafel, net zoals mijn partner. Daarvoor betaal je geen €18... De bediening was ook niet naar behoren, het ging er allemaal zeer kil aan toe, enkel de 'baas' wist ons te verrassen.

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Wijd en zijd bekend om zijn heerlijke (afhaal)p...

Wijd en zijd bekend om zijn heerlijke (afhaal)pizza's en dus waren we er nog nooit toe gekomen de kaart eens van dichterbij te bekijken en ons te wagen aan echte Italiaanse klassiekers. Nochtans meer dan de moeite waard! En jawel, ik blijf het ook herhalen: zeer vriendelijke bediening!

Jurgen
Reviewed on: unknown

Inderdaad geen slechte Italiaan. Bediening...

Inderdaad geen slechte Italiaan. Bediening is soms beetje gemaakt, zeker de vrouwen worden hier als koninginnen behandeld. We waren hier al eerder geweest en toen was het beetje tegengevallen qua hoeveelheid. Deze keer waren de borden beter gevuld. Kwaliteit was 2 keer zeer goed. Heel lekkere wijn.

placeholder
Georges
Reviewed on: unknown

Très bonne découverte. Très bon niveau pour...

Très bonne découverte. Très bon niveau pour une cuisine italienne variée, copieuse et goûteuse. Service très aimable et attentif. Réserver paraît indispensable.

Angelique
Reviewed on: unknown

Heel lekkere maar volgens mij dure Italiaan,...

Heel lekkere maar volgens mij dure Italiaan, in een nogal kitscherig ingerichte ruimte. De bediening is heel vriendelijk (soms er zo net iets over).

Jose
Reviewed on: unknown

Heel leuk sfeer om er te eten het is er aangena...

Heel leuk sfeer om er te eten het is er aangenaam. Je bent er snel gediend en bovendien is het eten toch wel lekker. De prijs is er niet duurder dan op een ander. Voor mij was dit een meevaler.

wim
Reviewed on: unknown

Topper qua italiaans restaurant, helaas ook...

Topper qua italiaans restaurant, helaas ook qua prijzen, zeer goed, zeer lekker, vlotte bediening, maar 18 € voor een pizza, rond de 30 € voor gambas grillé is goed gerekend, toch een aanrader. Voor de pizzaliefhebbers ; neem de pizza "il punto", overheerlijk

steven
Reviewed on: unknown

prima adresje voor gans het gezin, we gaan...

prima adresje voor gans het gezin, we gaan er veel op zondag met de kids en een aantal vrienden...alle gerechten zijn er zeer verzorgd en de pizza is er heeeerlijk!! Een aanrader...

Darline
Reviewed on: unknown

Een topper van een italiaans restaurant - voor...

Een topper van een italiaans restaurant - voor mij één van de beste in vlaanderen De grote keus aan gerechten zijn met veel aandacht en creativiteit gemaakt , de sfeer is top alsook de service, niks op aan te merken TIP/ : donderdag avond wordt dit alles aangevuld met live muziek!!!! (153353)

date score