Reviews for 't Ardeens Jagertje

13 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
13 reviews
date score
placeholder
Gunter
Reviewed on: 17/02/2019
Gunter recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Aanrader

Wij gaan hier al 25 j. Nu ondertussen staat de nieuwe generatie mee aan het roer. Dat heeft dit restaurant zeker goed gedaan. Je proeft dat er iemand nieuw achter het fornuis staat die echt weet wat hij doet. Scampi, vlees, groenten, alles was perfect gaar zoals het moet zijn. Zeer vriendelijke bediening. Dit familierestaurant is een aanrader.

Heidi
Reviewed on: 11/12/2017
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten vriendelijk...

Lekker eten vriendelijk

nathalie
Reviewed on: 10/12/2017
nathalie recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Heel lekker eten en enorm vriendelijk. Kleine...

Heel lekker eten en enorm vriendelijk. Kleine restaurant, maar super gezellig! Zeker om terug te komen!

Griet
Reviewed on: 22/10/2017
Griet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer gezellig, warm en landelijk interieur. Pri...

Zeer gezellig, warm en landelijk interieur. Prima, vriendelijke en hartelijke bediening. Er wordt altijd tijd gemaakt voor een vriendelijke babbel. Lekker eten. Net dat tikkeltje meer (telkens een verrassend hapje bij het aperitief, alles mooi geserveerd, ...) .... Zeer verzorgd. Top! Echt een aanrader!

placeholder
Pascal
Reviewed on: 02/09/2017

Zeer goed.

Zeer goed gegeten voor een schappelijke prijs.Bediening is prima.Is een aanrader.

Geert
Reviewed on: 27/06/2017
Geert recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig , lekker van eten , zeer vriendelijk...

Gezellig , lekker van eten , zeer vriendelijk personeel , prijs kwaliteit

Tania
Reviewed on: 15/05/2017
Tania recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

minpuntjes het duurde lang voordat ,de tafel...

minpuntjes het duurde lang voordat ,de tafel afgeruimd werd,terwijl andere tafels voor gingen,ondanks we van de eerste klanten waren zelf moeten dessertkaart vragen pluspunt heel lekker eten,verzorgd,grote portie

Peter
Reviewed on: 27/02/2017
Peter recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

eenvoudige maar lekkere gerechten Superlekkere...

eenvoudige maar lekkere gerechten Superlekkere frietjes Vlotte bediening door de patron en zoon Kan nog lekker en voldoende gegeten worden voor een betaalbare prijs.

Peter
Reviewed on: 15/01/2017
Peter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Men krijgt altijd wat men verwacht! Suggestie...

Men krijgt altijd wat men verwacht! Suggestie van de maand was een schot in de roos.

[anonymous]
Reviewed on: unknown

Er werd rekening gehouden met onze vraag om...

Er werd rekening gehouden met onze vraag om wat plaats te voorzien voor een Maxi-Cosi. Vriendelijk onthaald, lekker gegeten. Grote porties voor weinig geld. Aandachtspunten: - iets voorzien aan inkom zodat een sas wordt gemaakt (muurtje/gordijn/...) > het restaurant koelt enorm af telkens de deur open gaat. Het restaurant is niet groot en wij zaten vlakbij de deur. Telkens deze open ging zaten we een tijd te rillen want je krijgt telkens letterlijk een koude windvlaag over je heen. We hadden het de hele avond eigenlijk koud... beetje jammer. - de toiletten zijn ijskoud en er is nergens voorziening voor het comfortabel verversen van een kindje (geen ververskussen + geen verwarmde ruimte om dit te doen). Misschien valt hier nog iets aan recht te zetten? Voor de rest zeer tevreden.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below