Geweldig!
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de service. De mensen zijn super vriendelijk. Je gaat niets tekort komen. Het eten is zeer lekker. In 1 woord: GENIETEN! Brasserie Fier is een echte aanrader.
Voor een koffie, lunch, snack of uitgebreid menu, is deze brasserie een aanrader. Heel vriendelijke bediening, geen moeite teveel.
Aangenaam verrast!
Samen met mijn man gaan eten en het was heel lekker! We komen zeker terug!
Una piacevole sorpresa in una fredda e piovosa giornata di fine giugno
Begonnen met carpaccio. Verder gedaan met een fantastische entrecote (perfect gebakken) en afgesloten met een moelleux. Zalig gegeten met open ramen. Nadien genoten van het volledig vernieuwde terras. Smakelijk!
Toffe sfeer - leuke speeltuin voor de kids - en keuze genoeg voor de Gin of Porto kenner - Doe zo voort en ik ben trouwe klant
Super lekker gegeten, toffe sfeer en heel goede bediening een aanrader voor elke genieter!
gezellig, lekkere lunch, vriendelijke bediening kortom een aanrader
het eten ,bediening,alles in orde. Binnen weinig verluchting.Er hangt een damp van de keuken binnen.Niet genoeg afzuiging van de dampkap?