Reviews for Brasserie Denderhof

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Kapsalon Sonja 3 February 2018, 14:28:00 Bedi...

Kapsalon Sonja 3 February 2018, 14:28:00 Bediening Eten Accomodatie Bedankt voor het lekkere eten. Bedankt voor het zeer leuke onthaal. We hebben er zeer hard van genoten. Het leuke pakje voor mama's verjaardag was een kers op de taart. Wij komen zeker terug. Familie Caudron

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

An Vannieuwenhuyse 3 February 2018, 21:17:24...

An Vannieuwenhuyse 3 February 2018, 21:17:24 Bediening Eten Accomodatie Bedankt voor de fijne avond en de attentie voor mijn verjaardag. We hebben genoten van het aangeboden hapje en de schitterende rib eye. Wij komen zeker terug en niet enkel voor het lekkere eten ! An en Bart

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Marina en Eli 17 February 2018, 15:51:27 Bedi...

Marina en Eli 17 February 2018, 15:51:27 Bediening Eten Accomodatie We werden vriendelijk ontvangen en waren aangenaam verrast door de luxueuze doch huiselijke sfeer. De volledige maaltijd was excellent. Perfect bereid met een eigen toets en met seizoensgroenten uit de streek. Het was een eerste bezoek voor ons maar alleszins niet het laatste!

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Noëlla Bracke 21 February 2018, 10:40:28 Bedi...

Noëlla Bracke 21 February 2018, 10:40:28 Bediening Eten Accomodatie Hallo Tinne en Jan, Nogmaals dank u wel voor het fijne weekend bij jullie, .de Valentijnsmenu, de kamer en het ontbijt om nog lang van te dromen Het was echt super; ook een verrassing van Anniek en Edwin.

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Nico 1 April 2018, 15:59:26 Bediening Eten ...

Nico 1 April 2018, 15:59:26 Bediening Eten Accomodatie Super lekker en dicht bij huis.... duizend x voorbij gereden. Blij nu eens langs te zijn geweest. We komen nog!

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Bart Vander vekens 10 April 2018, 18:24:59...

Bart Vander vekens 10 April 2018, 18:24:59 Bediening Eten Accomodatie Dank je wel voor de wijn- en biermand. We hebben er al eentje geproefd. Lekker rood wijntje.

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Katlijn Willems 2 May 2018, 10:59:31 Bedienin...

Katlijn Willems 2 May 2018, 10:59:31 Bediening Eten Accomodatie hartelijk bedankt voor alles....de vriendelijke ontvangst, het lekkere eten, de huiselijke sfeer, enz.......... niets dan goede woorden over jullie en ook het feestvarken had een topdag. groetjes, katlijn willems.

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

Sofie 16 June 2018, 12:18:49 Bediening Eten ...

Sofie 16 June 2018, 12:18:49 Bediening Eten Accomodatie In 1 woord:GEWELDIG! Super lekker gegeten, Kindjes hun super geamuseerd in de leuke tuin. Volgende keer brengen we onze zwembroek mee!Zeer vriendelijke bediening!En zeer goede prijs! Wij komen snel terug!!

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

Sofie 16 June 2018, 12:18:49 Bediening Eten ...

Sofie 16 June 2018, 12:18:49 Bediening Eten Accomodatie In 1 woord:GEWELDIG! Super lekker gegeten, Kindjes hun super geamuseerd in de leuke tuin. Volgende keer brengen we onze zwembroek mee!Zeer vriendelijke bediening!En zeer goede prijs! Wij komen snel terug!!

date score