Reviews for Brasserie Denderhof

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Venessa D.
Reviewed on: 17/09/2018
Venessa D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het personeel was vriendelijk en het eten was...

Het personeel was vriendelijk en het eten was lekker. Het was ons 2e bezoek aan Het Denderhof en de vorige keer waren we ook tevreden. Dankzij onze online reservatie kregen we ook een cadeaubon wat een tof idee is!!

Raphaël B.
Reviewed on: 13/01/2019
Raphaël B. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een zeer vriendelijk onthaal, een verzorgde...

Een zeer vriendelijk onthaal, een verzorgde tafel met een gezellige haard (dat geeft toch dat ietsje meer). Wij hadden gekozen voor de lunch. Deze was met liefde en zorg bereidt en tot in de puntjes perfect gedresseerd. Nadat we van dit alles met ruime mate hadden genoten, mochten we nog eens genieten van de pianokunsten van onze gastvrouw. Dit was gewoonweg het topje van de ijsberg. Wij hebben er erg van genoten, hopelijk komt er een vervolg van. Groetjes van Raf en Nicole

Willy V.
This review is written after a reservation for the -10% korting
Reviewed on: 15/09/2018
Willy V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vriendelijke ontvangst, lekker aperitiefhapje...

vriendelijke ontvangst, lekker aperitiefhapje en lekker eten. Iedereen was tevreden, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Gerda F.
Reviewed on: 28/07/2018
Gerda F. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij zijn zeer goed onthaalt geweest door de...

Wij zijn zeer goed onthaalt geweest door de gastvrouw. We hebben er 2 maal een ontbijt genomen , en alles was netjes gepresenteerd. Er was een ruim assortiment en het was zeer lekker. We namen zelf het avondmaal ginder , ook dit eten was heerlijk en mooi gepresenteerd!

cloesen
Reviewed on: 24/06/2018
cloesen recommends this restaurant for: Couples, Kids

Zeer mooi kader, heel lekker eten, en een vlott...

Zeer mooi kader, heel lekker eten, en een vlotte en vriendelijke bediening, de bazin in de keuken verdient een dikke pluim.

Eline W.
Reviewed on: 15/10/2018
Eline W. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Klantvriendelijk en verzorgde gerechten. Extra...

Klantvriendelijk en verzorgde gerechten. Extra attentie voor de jarige, top!

Johannes
Reviewed on: 23/07/2018
Johannes recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Great food in a friendly athmosphere!

Title says it... a wonderful restaurant/B&B, run by very friendly owners who made our stay a very pleasant (and tasty) one! Thank you very much! :)

Verbeke
Reviewed on: 20/07/2018
Verbeke recommends this restaurant for: Groups

Superleuke ervaring, rustig kader, warm ontvangst!

Artiesten van Fiësta Aaghem bleven hier overnachten en ze waren super enthousiast over jullie ontvangst, het eten en het kader. Dank u wel voor de fijne samenwerking!

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Wim Moonen 2 February 2018, 16:25:55 Bedienin...

Wim Moonen 2 February 2018, 16:25:55 Bediening Eten Accomodatie Rustig kader in warme gezellige sfeer , gastvrij onthaal en vriendelijk personeel . Zeker de moeite waard om je smaak pupillen te laten strelen. Dag verse gerechten , prachtig zich op de tuin met verwarmd open lucht zwembad maar ook niet vergeten de kindvriendelijke tuin met bijh

placeholder
Jan
Reviewed on: 20/06/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Greta en Luc Bosman 3 February 2018, 14:15:21...

Greta en Luc Bosman 3 February 2018, 14:15:21 Bediening Eten Accomodatie Bedankt voor alles. Het was super gezellig en dik in orde. Onze familie was aangenaam verrast en heel content. Groetjes Greta en Luc

date score